Du bygger – vi tar oss av resten | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

– Det startet kanskje som et motto, men nå har vi satt det i system. Resultatet er et gullprodukt for byggmestere som vil jobbe raskt og effektivt, sier Torbjørn Lømsland fra Optimera.

Dagens byggmestere har naturlig nok en helt annen hverdag enn tidligere generasjoner. Nå finnes det utrolig mange muligheter og løsninger for oppgavene man har i løpet av en arbeidsdag.

– Samtidig er det ikke til å komme fra at stadig nye krav og forskrifter krever sitt, sier Torbjørn Lømsland, proffselger ved Optimera Kristiansand.

Lømsland er tidligere tømrer, og kjenner seg godt igjen i disse ordene. Når man har fått et nytt prosjekt ønsker man ikke å sitte time etter time med papirarbeid for å komme i gang med prosjektering og forarbeid.                                                                      

– Da er det godt å vite at Optimera kan være ditt tekniske kontor og gjøre jobben du ikke liker, sier Lømsland.

                                                                

Ditt eget tekniske kontor                                                                      

På Optimeras Proffsenter i Sandnes sitter det hele 13 fagfolk som jobber med å gjøre byggmesternes hverdag enklere.                                                                

– Ser vi på de aller største entreprenørene har de ofte en egen teknisk avdeling. For byggmestere flest er likevel ikke dette et alternativ. Og det er her vi kommer inn, sier Stein Frode Jakobsen, leder for tekniske tjenester i Optimera.                                                                 

– Er du proffkunde kan vi hjelpe deg med alt, enten det er å sjekke byggetegninger, utarbeide arkitekttegninger, eller å sørge for at alt du trenger av byggematerialer blir levert på byggeplassen til riktig tid.                                                                                                                

Full oversikt og dokumentasjon                                                           

– Med enhver salgskalkyle eller mengde beregning følger det selvsagt med et timeestimat for oppdraget, sier Jakobsen.

For mange er det likevel vissheten om at du har alt på stell som er avgjørende.                                                  

– Når du bruker oss kan du være trygg på at vi dobbeltsjekker at alt blir gjort i henhold til gjeldende forskrifter og regler. Vi sørger også for at du som proffkunde får all den dokumentasjonen du trenger, sier Jakobsen.

Han legger til:

– Det er altså ikke bare enkelt å sette ut denne jobben til oss, det er også trygt. Og det ser vi at stadig flere byggmestere setter pris på.                                                                

Mulighetene er uslåelige                                                                     

For Lømsland er det hele ganske enkelt.

– I jobben min møter jeg stadig byggmestere som er ferske i Optimera-systemet, og deres konklusjon er at de mulighetene vi gir dem i form av MinOptimera og bruken av tekniske tjenester som mengdeberegning og energiberegning er uslåelige, sier han og legger til:

– Byggmesterne jeg møter har ikke lyst til å sitte bak skrivebordet. De vil bygge. Og er det en enebolig eller hytte det er snakk om vil de selvsagt være totalleverandører, slik at de kan ta påslag på alt fra garderober og pipeløp, til kjøkken og bad.

Med MinOptimeras store sortiment, korte ordrefrister og mulighet til å holde oversikt over ordrens status, har det aldri vært enklere å planlegge hverdagen for byggmestere.