Elementer

Med skreddersydde byggelementer fra Optimera får du kortere byggetid, høyere kvalitet og lavere kostnader.

Ved å bruke elementer kommer bygget mye raskere under tak. For eksempel kan en enebolig vanligvis monteres på én til to dager. Da kan det innvendige arbeidet starte umiddelbart. Dessuten oppnår du tørt bygg raskt. Dermed får du mindre krymp og reduserer risikoen for fuktskader, mugg og sopp. Du får også mindre svinn og kapp, og det tar mye kortere tid å rydde opp.

Tilpasset ditt behov

Elementene skreddersys etter dine ønsker. De leveres med vinduer ferdig montert, og du velger selv type kledning, belistning, overflatebehandling etc.

Moderne produksjon, komplett leveranse

Optimera har moderne utstyr for produksjon av elementer for de fleste typer bygg. Elementene produseres i en moderne produksjonshall og pakkes inn før transport. Vi transporterer elementene i spesialrammer og heiser dem direkte på plass for deg. FDV-dokumentasjon til byggemappen blir levert med.

Bestill elementer

Skjemaet sendes på e-post til: post@optimerabygg.no

Flere produksjonstjenester

I-bjelkelag/I-taksperre

Med I-bjelker fra vårt eget kappanlegg får du komplette bjelkelag og takverk med påmonterte forsterkninger.

Precut

Optimera og Montér gjør deg til en enda bedre byggmester, og med ferdigkappet reisverk bygger du bedre. Dessuten sparer du tid, fordi vi tar ansvaret for mengdeberegningen – alt du trenger å gjøre er å levere tegningene til oss.

Takstoler

Våre takstoler produseres med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som du har bestilt. Så slipper du å kaste bort tid på tilpasninger og justeringer under monteringen.