Bygg bedre og raskere med precut

Optimera og Montér gjør deg til en enda bedre byggmester, og med ferdigkappet reisverk bygger du bedre. Dessuten sparer du tid, fordi vi tar ansvaret for mengdeberegningen – alt du trenger å gjøre er å levere tegningene til oss.

Precut overtar for tradisjonell plassbygging

Med precut er alle beregninger gjort på forhånd. Du mottar bindingsverk for innvendige bærevegger og yttervegger, bjelkelag, sperrer, dragere, søyler, altaner og terrasser på byggeplassen. Alle materialer er av god kvalitet, og hver eneste planke er ferdig kappet.

Delene er godt merket og stablet i riktig rekkefølge, og det følger med bruksanvisning og 3D-tegninger, slik at monteringen blir enkel. Slik blir bygget fortere ferdig - og med et bedre resultat.

Komplette bæresystemer

Vi leverer komplette bæresystemer for alle typer bygg av tre. Pakken inneholder bindingsverk for innvendige bærevegger og yttervegger, bjelkelag, sperrer, dragere og søyler, altaner og terrasser. Alle delene blir kappet nøyaktig, og de merkes og pakkes i den rekkefølgen de skal monteres. Vi leverer på byggeplass til avtalt tid, og det følger selvfølgelig med en komplett monteringsanvisning.

  • Redusert byggetid og raskere tett byg
  • Vi tar ansvaret for beregning og statikk
  • Mindre svinn og avfall på byggeplassen
  • Mindre slitasje på personell og utstyr

Effektive og moderne produksjonslinjer

Optimera Byggsystemer har topp moderne produksjonsutstyr, høyt kvalifisert arbeidskraft og systemer som sikrer at det er høy kvalitet til avtalt tid, alltid. I tillegg til precut produserer vi takstoler, bjelkelag, vegg-, tak- og fasadeelementer ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner.

Alt skjer i klimatiserte produksjonshaller. For deg som byggmester innebærer dette at tørre materialer ankommer byggeplassen presist kappet, uten feil.

Be om tilbud

Flere produksjonstjenester

Elementer

Med skreddersydde byggelementer fra Optimera får du kortere byggetid, høyere kvalitet og lavere kostnader.

I-bjelkelag/I-taksperre

Med I-bjelker fra vårt eget kappanlegg får du komplette bjelkelag og takverk med påmonterte forsterkninger.

Takstoler

Våre takstoler produseres med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som du har bestilt. Så slipper du å kaste bort tid på tilpasninger og justeringer under monteringen.