Takstoler

Våre takstoler produseres med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som du har bestilt. Så slipper du å kaste bort tid på tilpasninger og justeringer under monteringen.

Ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner, produserer Optimera Byggsystemer:

  • Takstoler
  • Precut
  • Bjelkelag
  • Vegg-, tak- og fasadeelementer

Be om pristilbud

Levering i løpet av 10 dager

Alle Optimera Byggsystemers produksjonanlegg er utstyrt med toppmoderne maskinparker. Vi produserer takstoler på Andebu, Krogstadelva, Stangeland, Ilseng, Naglestad og Tsynes.

Optimera Byggsystemer kan produsere 500 takstoler i døgnet. Takstolene produseres med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som bestilt.
Alt skjer i klimatiserte produksjonshaller. For deg som byggmester innebærer dette at tørre materialer ankommer byggeplassen presist kappet, uten feil.

En stor teknisk avdeling, svært effektiv logistikk og fem produksjonsanlegg, sørger for at det maksimalt tar 10 arbeidsdager fra bestilling til takstolene heises på taksvillen på din byggeplass.

Dyktige konstruktører

Så lenge vi kjenner byggets beliggenhet, bredde og takvinkel, kan du stole på at våre konstruktører sørger for at du får taksoler med riktig bæreevne i henhold til byggeforskriftene.

Fagmessig levering

Takstolene leveres ferdig buntet på toppsvillen. Våre dyktige kranførere kan også sørge for at takstolene fordeles utover toppsvillen.
Det følger selvfølgelig med en generell monteringsanvisning for alle våre takstol-leveranser.

Takstoler til alle

Vi har ingen begrensninger, og kan levere skreddesydde takstoler til alle typer tak - også til store landbruksbygg og lagerbygg.

I 2017 gikk Optimera inn som majoritetseier i Hansmark, som er ledende aktør innenfor salg av forskalingsssytemer. Her er "snudde takstoler" en viktig komponent, som benyttes som fagverk i forbindelse med veibygging, brobygging og anneet bygge- og anleggsarbeid.

Pris innen 48 timer

Det er enkelt å bestille takstoler. Du fyller ut skjemaet med blant annet firmainformasjon og typen takstol du ønsker. Du kan også legge ved tegninger.
48 timer senere mottar du et tilbud på mail.

Se alle brosjyrer fra Optimera Byggsystmer

Flere produksjonstjenester

Elementer

Med skreddersydde byggelementer fra Optimera får du kortere byggetid, høyere kvalitet og lavere kostnader.

I-bjelkelag/I-taksperre

Med I-bjelker fra vårt eget kappanlegg får du komplette bjelkelag og takverk med påmonterte forsterkninger.

Precut

Optimera og Montér gjør deg til en enda bedre håndverker, og med ferdigkappet reisverk bygger du bedre. Dessuten sparer du tid, fordi vi tar ansvaret for mengdeberegningen – alt du trenger å gjøre er å levere tegningene til oss.