19. - 22. oktober mellom kl. 07-12 kan du møte følgende leverandører hos oss: Mandag - Jackon, Norton og DEWALT Tirsdag - Isola og Hikoki Onsdag - Moelven, Hultafors og AUBO Torsdag - fischer og Granberg

Dewalt

DEWALT har i over 90 år stått for innovasjon av verktøy og tilbehør av høy kvalitet for den profesjonelle byggebransjen.

Makita

Makita er en etablert markedsleder som leverer elektroverktøy, tilbehør og relaterte tjenester hovedsakelig til bygg- og industri bransjen, men også til forbrukere.

Bosch

Bosch er en internasjonal ledende virksomhet med fokus på teknologi og innovative løsninger. Kvalitet, brukervennlighet, sikkerhet og bærekraft er viktige grunnpilarer for Bosch.

Timbra

Timbra er en unik serie med slitesterke arbeidsklær laget for å tåle selv de tøffeste utfordringer og miljøer, og for å gi deg ultimat beskyttelse på enhver arbeidsplass.

Solid Gear Footwear

Solid Gear Footwear ble grunnlagt i 2008 og produserer innovativt fottøy for alle miljøer.

Hultafors

Hultafors er en ledende produsent av pålitelige håndverktøy. I over 130 år har vi utviklet innovative verktøy som du kan stole på – i enhver situasjon.

Snickers Workwear

Snickers Workwear tilbyr innovative, tekniske arbeidsklær med kompromissløs sikkerhet og komfort, med de mest slitesterke og stilbevisste løsningene som finnes.

Wibe Ladders

Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere.

Hellberg

Siden 1962 har Hellberg Safety fokusert på å utvikle det meste innenfor hørselvern og ansiktsvisir.

AUBO

Det danske designkjøkkenet AUBO leveres med ferdig monterte skrog direkte på byggeplassen. Det er enkelt å ­bestille og enkelt å montere.

Sika

Sika Norge er ledende innen utvikling og produksjon av kjemiske produkter til bygg, industri og offshore. Vi er over 50 dedikerte kolleger fordelt over hele landet.

SGA

Saint-Gobain Abrasives er en ledende produsent av slipemateriell til industri, bygg og privatmarkedet med dokumentert ytelse og evne til å levere innovative og rimelige løsninger.

Christiania Spigerverk

Christiania Spigerverk er nå en del av Simpson Strong-Tie, som er verdensledende produsent av bygningsbeslag. Vi er nå en markedsledende totalleverandør av bygningsbeslag og festemidler.

fischer

Vi i fischer tilbyr et bredt utvalg av innfestningsløsninger innen kjemi, stål og nylon. Vi dekker også et bredt spekter av applikasjoner med våre standardprodukter, prosjektrelaterte løsninger og kundespesifikke utviklinger.

Granberg

Med over 50-års erfaring besitter vi en unik produktkunnskap og ekspertise, som kommer våre kunder til gode. Trygge hender, i hansker levert av Granberg, er vårt mål.

ITW

ITW Construction Products AS er en av Norges ledende leverandører på innfestingsprodukter til byggevarebransjen. Sortimentet vårt dekker alle typer festeoppgaver i tre, betong, stål og gips – og er markedets bredeste.

Isola

Isola er en norsk produsent og leverandør av produkter til fuktsikring og energieffektivisering av bygg. Gjennom sterke merkenavn som ISOLA, TYVEK® og PLATON leverer Isola produkter til tak, vegg, gulv og grunn

Talgø Møre tre

Talgøs hovedprodukt er trelast og merkevaren MøreRoyal®, samt produksjon og virksomhet som kan avledes fra dette kjerneproduktet. Med hovedvekt på terrasse og kledning

Bergene Holm

Siden 1946 har vi i Bergene Holm produsert og levert trelast og treinteriør med tømmer fra norske, miljøsertifiserte skoger.

Moelven

Moelven er et av Norges største tremekaniske konsern. Moelven Wood utvikler og produserer trebaserte bygg- og interiørprodukter med høy foredlingsgrad.

Jackon

Jackon leverer isolasjon og byggesystemer i form av kjente merkenavn som Thermomur®, Thermodren®, Jackon Ringmur, Jackopor® og Jackofoam®

Hansmark

Hansmark AS hjelper kundene våre med salg og leie av forskalingsløsninger samt salg av forbruksmateriell og verktøy til alt av betongarbeid.