Hansmark | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Hansmark AS hjelper kundene våre med salg og leie av forskalingsløsninger samt salg av forbruksmateriell og verktøy til alt av betongarbeid.

Hansmark AS ble etablert i 1971 ble kjøpt opp av Optimera i 2018, som i dag er majoritetseier i selskapet. Strategien ved oppkjøpet er å sikre seg bredere marked og dekke segmentet fra grunnarbeid til betongarbeid er ferdigstilt.

Avd Trondheim Font.jpg Det er lagt opp til betydelig vekst for Hansmark i en kombinasjon av organisk vekst og innrullering av oppkjøp innen forretningssegmentet med Hansmark AS som felles merkenavn innen forretningsområdet. I disse dager etableres det sentrallager med industrielt vedlikehold av forskalingssystemer og lokal butikk på Ilseng i Hamarområdet.

Hansmark AS er lokalisert i de fire største byene i Norge. Oslo, Bergen Sandnes og Trondheim. I tillegg har selskapet strategiske samarbeidspartnere som fører begrenset varesortiment i tillegg til Optimera som salgskanal. Alle avdelingene har komplett vareutvalg og utleielager. Dette gir styrke i et marked med korte tidsfrister og uforutsatt produksjon.

Selv om vi er rigget for å hjelpe betongentreprenører i alle faser, så har vi dermed også høy tilgjengelighet på varer som er aktuelle for store og små håndverkere.
Vi ser at vi kan hjelpe mindre aktører med et bredt sortiment av skråstøtter og dekkestøtter der hvor det er midlertidig behov oppstøtting og avstiving.

For mindre støpearbeider har vi alt fra enkel kassettforskaling, finer, trevare og mørtel til ringmur og isolasjonselement, verktøy og system for brann og vanntetting samt annen rehabilitering av betong. Vi lagerfører også alt av stoler, verktøy og festemidler knyttet til armering og betongarbeid.

Avd Trondheim Butikk2.jpg

Våre avdelinger åpner kl 0630 hver dag for å sikre kundene våre en effektiv start på dagen.

Jeg ønsker å bli kontaktet av Hansmark

Bli med i Hansmark sin quiz og vær med i trekningen av Hansmark produkter