Sertifiserte innredningsplater til offshoreindustrien

Optimera Marine tilbyr byggevarer til maritim sektor, med hovedfokus på brannimpregnerte trebaserte innredningsplater og ikke-brennbare plater i ulike materialer til innvendig bruk.

Dørkeplatene i brannhemmende kryssfinér blir brukt i styrhuset, tekniske rom og korridorer, mens gipsplatene brukes som vegg- og takpanel og har en ekstremt hard overflate som tåler tøff behandling. Optimera tilbyr også ferdige veggsystem i ikke-brennbart materiale, som samsvarer med brannklasse B-15, A-60 etc.

Siste tilskudd i sortimentet er DURAPLY Marinesom er hygieniske veggplater til fiskefartøy og FIRESHIELD Marine som er neste generasjons brannhemmende kryssfinérplater

Optimera Marine leverer varer til hele verden.

Platene våre er sertifisert i henhold til International Maritime Organisation Fire Test Procedure Codes og Maritime Safety Committee.

Besøk Optimera Marine

Handel

Industri

Industri satser på høy kvalitet og bearbeidede produkter i nærhet av råvarekilden, noe som ikke bare gjør indstrien mer lønnsom, men som også bidrar til at vi tilbyr produkter av høy kvalitet som kommer raskt fram.

Engros

Engros er en totalleverandør innen jernvare, interiør, trelast og byggevarer og selger til frittstående byggevarehus og faghandlere innen jernvare og maling.