Jobbe i Optimera

Ønsker du å lykkes sammen med andre og er du lagspiller på utkikk etter et godt lag? Vi vet at man lykkes best når man jobber sammen.

Vi satser på deg og din karriere!

Rekord i Østre Aker Vei

Det er en mørk og kjølig morgen 05. januar 2016. Oslo begynner så smått våkne fra nattens dvale...

Jobbe med sikring og lås?

Oktober 2014 annonserte Odd Treffen og Optimera en storsatsning på dør og vindu. Nå kommer Sikring & Lås..

Satser på lærlingene

Sammen med byggmesterforbundet og opplæringskontoret i Oslo og Akershus arrangerer Optimera...

Montér Almenningsbutikken AS søker en sesongmedarbeider (i perioden april og ut oktober 2017). Vi søker en utadvendt person som er serviceinnstilt og samarbeidsvillig. Stillingen krever evne til å jobbe systematisk og nøyaktig. Du har høy arbeidsmoral og er ikke redd for utfordringer.

Søknadsfrist: 31.01.2017

Montér Holmestrand søker Selger til sin trelast og byggevareavdeling. Vi søker deg som er utadvendt og målrettet med gode samarbeidsevner. Du har svært høy arbeidsmoral. I tillegg er du trygg på å kjøre truck og glad i utfordringer. Offensiv, Profesjonell og Personlig er våre verdier, og vi vektlegger personlige egenskaper. Vi er et profftungt anlegg hvor service og fagkunnskap har stor betydning. Ditt bidrag er med på å påvirke hverdagen til dine kollegaer.

Søknadsfrist: 31.01.2017

Montér Skien søker Butikkansvarlig. Vi ønsker deg som er utadvendt og serviceinnstilt. I tillegg innehar du gode samarbeids- og lederegenskaper som gjør deg til en god lagspiller. Salg er ditt fag og du kan vareeksponering, du vil ha totalansvaret for kampanjegjennomføring i butikk. Du elsker høy fart og nye utfordringer!