Jobbe i Optimera

Ønsker du å lykkes sammen med andre og er du lagspiller på utkikk etter et godt lag? Vi vet at man lykkes best når man jobber sammen.

Vi satser på deg og din karriere!

Rekord i Østre Aker Vei

Det er en mørk og kjølig morgen 05. januar 2016. Oslo begynner så smått våkne fra nattens dvale...

Jobbe med sikring og lås?

Oktober 2014 annonserte Odd Treffen og Optimera en storsatsning på dør og vindu. Nå kommer Sikring & Lås..

Satser på lærlingene

Sammen med byggmesterforbundet og opplæringskontoret i Oslo og Akershus arrangerer Optimera...

Søknadsfrist: 25.02.2017

Montér Molde søker etter en dyktig proffselger! Vil du bidra til å skape vinnere og være en del av et vinnerteam? Vi ser etter deg som er offensiv, profesjonell og personlig i din tilnærming. Vi tror på at kombinasjonen av å bygge kunnskap og godt samarbeid er en sikker suksessoppskrift for å bygge vinnere. Vi lykkes først når vi lykkes sammen! Høres dette kjent ut for deg? Vi leter etter deg som er engasjert og som brenner for å skape gode kunderelasjoner.

Optimera Proff Ålesund leter etter bransjens dyktigste selger. Vil du bidra til å skape vinnere og være en del av et vinnerteam? Vi ser etter deg som er offensiv, profesjonell og personlig i din tilnærming. Vi tror på at kombinasjonen av å bygge kunnskap og godt samarbeid er en sikker suksessoppskrift for å bygge vinnere. Vi lykkes først når vi lykkes sammen! Høres dette kjent ut for deg? Vi leter etter deg som er engasjert og som brenner for å skape gode kunderelasjoner, som er utadvendt og målrettet med gode samarbeidsevner.

Søknadsfrist: 02.03.2017

Optimera Proff Innland (med arbeidssted i Hønefoss) leter etter bransjens dyktigste uteselger. Vil du bidra til å skape vinnere og være en del av et vinnerteam? Vi ser etter deg som er offensiv, profesjonell og personlig i din tilnærming. Vi tror på at kombinasjonen av å bygge kunnskap og godt samarbeid er en sikker suksessoppskrift for å bygge vinnere. Vi lykkes først når vi lykkes sammen! Høres dette kjent ut for deg? Vi leter etter deg som er engasjert og som brenner for å skape gode kunderelasjoner, som er utadvendt og målrettet.

På grunn av økt aktivitet søker Optimera Byggsystemer AS nå etter prosjektkoordinator som vil styrke avdelingen! Vil du bidra til å skape vinnere og være en del av et vinnerteam? Vi ser etter deg som er offensiv, profesjonell og personlig i din tilnærming. Vi tror på at kombinasjonen av å bygge kunnskap og godt samarbeid er en sikker suksessoppskrift for å bygge vinnere. Vi lykkes først når vi lykkes sammen! Høres dette kjent ut for deg? Vi leter etter deg som er engasjert og som brenner for å skape gode kunderelasjoner.

Søknadsfrist: 01.03.2017

Optimera AS søker nå etter en dyktig salgscontroller! Er du strukturert og karrierelysten? Ønsker du å ta del i en operativ rolle hos Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør? Vi ser etter deg som er offensiv, profesjonell og personlig i din tilnærming. Vi søker deg som ønsker å bistå nasjonal salgsledelse i en dynamisk og meget utfordrende stilling. Høres dette ut som noe for deg? Du må ha både analytiske og strategiske egenskaper.