- Jakter kremmer med store ambisjoner | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Montér skal ha ny sjef for fire byggevarehus. – Vi trenger en kremmer som er analytisk og endringsvillig, sier regiondirektør Ole-Jørgen Mo.

Erfaring, analytisk ekspertise og en beviselig vilje til å gjennomføre endringer blir viktig når ny regionsjef for retail i Stor Bergen skal hentes inn.

Sammen med Optimera sine proffsentre står Montér for kvalitet og fagkunnskap, godt hjulpet av sterke merkevarer. I regionen nyter man allerede godt av høy kjennskap og godt omdømme. For å styrke posisjonen ytterligere søker vi nå etter en person med forretningsmessig forståelse fra detaljhandel.

SØK PÅ STILLINGEN

Solid og økende omsetning

Med base i Bergen har regionsjefen foreløpig ansvaret for fire Montér byggevarehus i Hordaland. Sammen med tre Optimera proffsentre har regionen i dag over en halv milliard i omsetning som øker jevnt.

– Vest, som inkluderer Rogaland og Hordaland er omsetningsmessig størst i landet, og det kommer av solid arbeid i mange gode avdelinger. Konkurransen er selvsagt hard, så vi må anstrenge oss for å holde oss i forkant av den raske utviklingen i handlevanene til forbrukerne, sier Mo.

Retail-spesialist

Akkurat slik som dagligvarebransjen opplever beinhard konkurranse blant de store aktørene, har også byggevarehandelen en daglig kamp om markedsandeler.

– Han eller hun vi ser etter er ikke nødvendigvis spesialist på byggevare, men har erfaring fra retail. For eksempel dagligvare eller elektro, med en interesse for analyse av tallene som ligger i oppfølgingen av driften, sier Mo.

Endringslyst

Bransjen er i konstant endring, så de som søker må være sultne på å identifisere nye trender for å utnytte mulighetene det gir å være først til å tilby kundene det de ønsker seg.

– Det er kanskje en klisjé å etterlyse dynamiske mennesker, men vi er avhengige av å konstant tenke nytt rundt hvordan vi tilpasser oss forbruksvanene til folk flest. Med plass i retail-forumet til Montér sentralt vil vedkommende være med på å forme kjeden og hvordan kundeopplevelsen blir i fremtidens byggevarehus. For oss er balansen mellom digitalisering og høy personlig servicegrad viktig, sier han.

LES FULLSTENDIG STILLINGSUTLYSNING

Tett på byggevarehusene

Arbeidsdagene vil ha stor variasjon, med innhold som strekker seg fra personalansvar og rekruttering, til tett kontakt med byggevarehusene.

– Med personalansvar for daglig leder i byggevarehusene er man motivator og støttespiller, og det er naturlig å besøke varehusene jevnlig. Og en skal ikke være redd for å brette opp ermene og ta i et tak når behovet er der, avslutter Mo.