Ønsker du deg mer tid på byggeplassen?

Med kontoret rett i lomma har du alltid full oversikt og kan få unna kontorarbeidet når du er på farten. MinOptimera er tilgjengelig fra mobil, nettbrett og PC. Alt du trenger er en byggmesteravtale.

Alltid åpent, alltid tilgjengelig

Vi vet at du har en travel hverdag. Da kan vi ikke forvente at du går i butikken når det passer oss. Med MinOptimera kan du handle varer når som helst fra hvor som helst. Alle varene er priset i henhold til din avtale så her kan sparer du både tid og penger.

Bestill ordre på nytt – raskt og enkelt

Finn ordren din og klikk på "Bestill på nytt". Du kan selvfølgelig endre antall, legge til og fjerne varer i handlevognen. Alle ordre – uansett bestillingsmåte finner du under Ordre & leveranser.

Kontoret rett i lomma

Nå trenger du ikke haste frem og tilbake mellom kontor og byggeplass lengre. MinOptimera er løsningen som gir deg både butikk og kontor rett i lomma. Opprett prosjekter og ha all dokumentasjon tilgjengelig på ett sted. Kalkuler og beregn prosjektene dine og sjekk når varene dine kommer.

Lag egne materiallister og bestill enda raskere

Søk opp varene, legg dem i handlevognen og klikk på lagre. Da får du full kontroll over varene du trenger til jobben. Du kan lage så mange lister du vil, legge til og fjerne varer, og bestille når det passer deg.

Kalkuler og mengdeberegn prosjektene din på 1-2-3.
Kalkuler og mengdeberegn prosjektene dine på 1-2-3.
Bestill varer hele døgnet. Velg blant 30.000 byggevarer
Bestill varer hele døgnet. Velg blant 20 000 byggevarer
Alle varer er priset i henhold til dine avtaler.
Alle varer er priset i henhold til dine avtaler.
Monteringsanvisninger, FDV og HMS tilgjengelig på alle kjøp.
Monteringsanvisninger, FDV og HMS tilgjengelig på alle kjøp.