Ønsker du deg mer tid på byggeplassen?

Med kontoret rett i lomma har du alltid full oversikt og kan få unna kontorarbeidet når du er på farten. MinOptimera er tilgjengelig fra mobil, nettbrett og PC. Alt du trenger er en byggmesteravtale.

Alltid åpent, alltid tilgjengelig

Vi vet at du har en travel arbeidshverdag. Da kan vi ikke forvente at du går i butikken når det passer oss. Med MinOptimera kan du handle varer når som helst - fra hvor som helst. Alle varene er priset i henhold til din avtale, så her kan du spare både tid og penger!

Bestill ordre på nytt – raskt og enkelt

Finn den aktuelle ordren din og klikk på "Bestill på nytt". Du kan selvfølgelig endre antall, legge til og fjerne varer i handlevognen. Alle ordre – uansett bestillingsmåte finner du under Ordre og leveranser.

Kontoret rett i lomma

Nå trenger du ikke lenger haste frem og tilbake mellom kontor og byggeplass. MinOptimera er løsningen som gir deg både butikk og kontor rett i lomma. Opprett prosjekter, kalkuler og beregn jobbene dine og sjekk når varene dine kommer.

Dokumentér jobben

Etterhvert som du handler, lagres dokumentasjonen automatisk på rett prosjekt. Med utgangspunkt i dokumentasjonen kan du sammenstille FDV-rapporter til kundene dine og sende dem direkte til Boligmappa.

Ofte stilte spørsmål

Her kan du finne svar på noen av våre mest stilte spørsmål om pålogging og bruk av MinOptimera.

Lag egne materiallister og bestill enda raskere

Søk opp varene, legg dem i handlevognen og klikk på lagre. Da får du full kontroll over varene du trenger til jobben. Du kan lage så mange lister du vil, legge til og fjerne varer, og bestille når det passer deg.

Kalkuler og mengdeberegn prosjektene din på 1-2-3.
Kalkuler og mengdeberegn prosjektene dine på 1-2-3.
Bestill varer hele døgnet. Velg blant 30.000 byggevarer
Bestill varer hele døgnet. Velg blant 20 000 byggevarer
Alle varer er priset i henhold til dine avtaler.
Alle varer er priset i henhold til dine avtaler.
Monteringsanvisninger, FDV og HMS tilgjengelig på alle kjøp.
Monteringsanvisninger, FDV og HMS tilgjengelig på alle kjøp.