Skalljakke svart str L | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Skalljakke svart str L

skalljakke svart str l

Skalljakke svart str L

  • Varenummer7855375

  • NOBB60054136

  • MerkeMASCOT

Se produktdetaljer

1 999,20 pr. stk.

Logg inn for å se dine priser og lagerstatus

Logg inn

Varianter (3)

Vis produktdetaljer
  • Pustende og værbestandig
  • Praktiske lommer med glidelås
  • Avtakbar hette
  • Ergonomisk design for bevegelsesfrihet
  • Slitesterk og lettvektig kvalitet

Bruksområde

ULTIMATE STRETCH med lav vekt og høy slitestyrke

Jakken er designet for å være pustende, vind- og vanntett, og er ideell for aktive utendørsaktiviteter. Alle sømmer er tapet for å sikre ekstra beskyttelse mot vanninntrenging. Lukkingen skjer med en solid glidelås, som er beskyttet av en innvendig vindklaff.

Avtakbar hette og praktiske lommer

Hetten på jakken er foret og kan enkelt tas av etter behov. Den har også gjennomsiktig plast på sidene, som gir optimal sikt under dårlige værforhold. En høy krage bidrar til ekstra beskyttelse mot elementene. I tillegg har jakken en brystlomme med glidelås og en forlomme med glidelås, som gir praktisk og sikker oppbevaring av nødvendigheter.

Smart ID-kortholder og god bevegelsesfrihet

En av de smarte funksjonene på jakken er en avtakbar ID-kortholder, som gjør det enkelt å identifisere seg selv ved behov. Ergonomisk formede ermer sørger for god bevegelsesfrihet, slik at du kan utføre aktiviteter uten begrensninger. Innerlommer gir ekstra lagringsplass for personlige eiendeler.

Behagelige mansjetter og ekstra ryggbeskyttelse

Mansjettene har elastiske strikker og ribbestrikk (skjult i vindklaffen) ved håndleddene, som bidrar til å holde vinden ute og gir en behagelig passform. Det er også hull til tomlene i mansjettene, som gjør det enkelt å holde ermene på plass og gir ekstra beskyttelse mot kulde. Ryggpartiet på jakken er forlenget for å gi ekstra beskyttelse mot trekk.

Reflekseffekter for økt synlighet og sikkerhet

Det er også en glidelås nederst på ryggen, som kan åpnes for enkel tilgang ved trykk eller broderi. Reflekseffekter er integrert i jakken, noe som øker synligheten og sikkerheten i mørke eller dårlige lysforhold.

En pålitelig jakke for utendørsaktiviteter

Samlet sett er denne Ultimate Stretch-jakken et pålitelig valg for utendørsentusiaster. Den kombinerer lav vekt og høy slitestyrke med beskyttelse mot værforhold, funksjonelle lommer og detaljer som gir økt bevegelsesfrihet og komfort. Uansett om du går på tur, driver med sport eller trenger en allsidig jakke for daglig bruk, er denne modellen et utmerket valg.

0 anmeldelser

spørsmål

Lignende produkter

Ofte kjøpt med