Miljøalternativet for fuging og liming på tak

Sommer og ferie er en egnet tid for reparasjon av lekkasje eller skade på tak. Ofte kan det holde med fugemasse.

Lekkasjer og skader på tak fører ofte til lettere panikk hos bolig- eller hytteeiere. Kanskje var vinteren belastende for taket, eller har vinden vært hard? På mindre skader, som sprekker eller løst materiale, er Casco RoofSeal en velegnet løsning.

RoofSeal er et miljøtilpasset produkt for tetting og liming på tak. Den gir svært god vedheft mot typisk takmaterialer, som takpapp, takplater, rustfritt stål, galvaniserte plater, lakkerte takplater, kobber, tre, eloksert aluminium og gammel bitumenmasse.

Det som er unikt med RoofSeal er at det er et SMP-basert hybridprodukt som ikke reagerer med bitumen/asfalt.  De fleste MS, SMP og hybridprodukter vil reagere med bitumen/asfalt som inneholder olje/fett. Det er som regel stoffene som gjør fugemasse myk som reagerer med asfalten og gjør at man får en migrasjon mellom disse. Dette fører til misfarging, endring av konsistens og i verste fall at fugemassen mister vedheft.

Casco RoofSeal sitter også godt til et bredt spekter av underlag og materialer, i tillegg til fuktige flater. Den erstatter i mange tilfeller asfaltlim som både har begrensninger i forhold til egenskaper og miljø. Et eksempel her er at RoofSeal forblir elastisk både i kulde og varme. Den er temperaturbestandig fra -40 °C til +80 °C og har en bevegelseskapasitet på 20%.

En stor fordel med RoofSeal er at det er et meget miljøvennlig alternativ til bitumenbaserte produkter. Den kommer i 300 ml patron og i fargene sort og teglrød.

Andre nyheter

Håndverkernes favorittverktøy

Fem proffe håndverkere svarer: Hvilket verktøy mener du er viktigst i håndverker-hverdagen?

Ferdig akklimatiserte listverk

Når du handler fot-, gulv- og taklister fra våre klimatiserte listverksrom, kan du som håndverker levere raskere.

Nytt takdesign fra Isola

Plano er siste skudd på stammen i Powertekk-sortimentet fra Isola. Kraftig ståltykkelse med høy stabilitet og styrke, forenkler og effektiviserer monteringsarbeidet.