Ta kontroll og øk effektiviteten!

Har du byggmesteravtale hos Optimera? Gjennom vårt lojalitetsprogram får du svært gode betingelser på et av bransjens beste og mest brukervennlige system. Med Kvalitetskontroll får du alt du trenger for å effektivisere og forenkle papirarbeidet i din arbeidshverdag.

SKREDDERSYDD MOBIL-LØSNING FOR BYGG- OG ANLEGGSBRANSJEN

Gjennom Optimeras Lojalitetsprogram for byggmestere får du blant annet svært gode betingelser på et av de beste, digitale verktøyene for håndtering av dokumentasjon og annet papirarbeid tilknyttet byggebransjen.

Kvalitetskontroll har siden 2007 hatt fokus på å utvikle systemer som er så enkle og brukervennlige som overhode mulig. Med fokus på at bransjen og den raskt voksende kundegruppen skal kunne styre utviklingen, er Kvalitetskontroll i dag en av Norges fremste leverandører på sitt felt.

Kvalitetskontroll er løsningen for håndverkere som vil bruke minst mulig tid på å papirarbeid. Den digitale løsningen dekker din bedrift i forhold til Internkontrollforskriften og lovpålagte krav og samtidig er svært enkel i bruk.

Du trenger ikke å laste ned noen app, og kan logge inn i løsningen med alle typer enheter (pc/mac, nettbrett/tablets og smarttelefoner). Med Kvalitetskontroll kan du håndtere:

 • Timeregistrering
  Enkel timeregistrering for dine ansatte. Du kan legge inn maskintimer, overtid og tillegg og få oversikt over timene brukt på et prosjekt.
 • Bildedokumentasjon
  Ta bilder i forbindelse med sjekkpunkt og avvik eller dokumenter byggeprosess og utført arbeid.
 • Avvikshåndtering
  Registrer avvik, legg inn kommentarer og dokumenter med bilder på en enkel og effektiv måte.
 • Sjekklister
  Ta i bruk komplette sjekklister med maler tilpasset byggebransjen. Du kan også lage egendefinerte sjekklister og tilpasse dem til din arbeidshverdag.
 • Ordrefunksjon for registrering og signering av endringsordre
  Du kan registrere og opprette ordre fra eget vareregister på byggeplass. Send ordrene til e-post eller få signatur direkte på mobil.
 • Skjema med signeringsmuligheter
  Foreta enkel utfylling og signering rett på byggeplassen. Det finnes også mulighet for utfylling av for eksempel risikovurdering eller SJA i appen.
 • Tilgang til prosedyrebibliotek og HMS med full revisjonshistorikk og mulighet for lesebekreftelse
  Alle nødvendige prosedyrer tilpasses din bedrift i henhold til lovpålagte krav, med fullstendig revisjonshistorikk og varsling til ansatte.
 • Befaringsmodul
  Egen modul i appen som gjør det enklere å håndtere befaringer - Det være papirarbeidet, oppfølgingen i etterkant av befaringen eller delegering av mangelpunkter mellom din bedrift og underentrepenørene dine).

Smidig oppstart med egen supportkonsulent

For å sikre deg en god og smidig oppstart, får du med din egen supportkonsulent som kan veilede og svare på spørsmål underveis. Ønsker du en uforpliktende test av løsningen først, registrer deg nå på: https://www.kvalitetskontroll.no/optimera-medlem/.

Er du klar til å komme i gang allerede nå, eller har ytterligere spørsmål om løsningen kan du kontakte Kvalitetskontroll på e-post post@kvalitetskontroll.no eller telefon: 56 38 27 50.

Klikk her for å finne ut mer om Optimeras Lojalitetsprogram for byggmestere og kundefordelene vi gir!

Andre nyheter

Førstehjelp er ferskvare

Om en kollega får spon på øyet har du bare én jobb: finne førstehjelpskofferten.

Dokumentasjonskrav for byggmestere

Byggmesteren har et ansvar overfor sin oppdragsgiver for oppfyllelse av offentligrettslige krav.

Fremtidens byggemetode

Vi leverer takstoler, skreddersydde elementer og kontruksjonspakker.