Timbra er håndverkerens nye favoritt

Med sine slitesterke arbeidsklær og moderne passform har Timbra blitt håndverkerens nye favoritt. Det blir stadig vanligere å se plaggene på norske arbeidsplasser, og vi har allerede oppjustert salgsbudsjettene to ganger siden lanseringen i august. Nå utvides sortimentet med synlighetsklær, vinterjakke, ullgenser og undertøysett.

Timbra har en moderne passform med løsninger som holder høy kvalitet. Det benyttes bare solide og gjennomtestede materialer. Glidelåsene produseres av YKK, som er verdenskjent for kvalitet. Forsterkningene er fra Cordura, som også benyttes i utstyr til politiet og militæret, samt i sko, fritidsbekledning og arbeidsklær fra andre leverandører.

Hver minste detalj er gjennomtenkt, og resultatet er god funksjonalitet, komfort og slitestyrke. Alt av sertifiseringer er i henhold til normer og arbeidsklær og utføres hos FIOH i Finland.

Nytt sertifisert synlighetstøy

-Timbra har fått en veldig positiv mottagelse, sier Hanne Gaalaas, produktsjef arbeidsklær og vern hos Optimera.

Det er planlagt flere spennende nyheter. I første omgang kommer det tre modeller – skalljakke, fleecejakke og håndverksbukse.  Klærne er sertifisert etter den europeiske standarden for synlighet, EN ISO 20471. Skalljakken er også sertifisert i henhold til EN 343 for regntetthet og pusteevne i høyeste klasse. Med Timbra får du moderne, robuste arbeidsklær med svært god synlighet, sier Gaalaas.

Flere nyheter

I tillegg til synlighetsklærne, kommer Timbra med ny vinterjakke, et teknisk undertøysett og en ullgenser. Vinterjakken er foret med det velkjente PrimaLoft. Dette er en patentert, syntetisk mikrofiber som i sin tid ble utviklet for den amerikanske hæren. Jakken er også sertifisert i henhold til EN 342, for beskyttelse mot kalde miljøer og EN342 for regntetthet og pusteevne i høyeste klasse.

- Med de nye klærne kan du nå kle deg etter trelagsprinsippet og benytte Timbra fra innerst til ytterst, avslutter Gaalaas. 

Andre nyheter

Ferdigarmert bjelkelag

En av de smidigste måtene å støpe bjelkelag på er å bruke ferdigarmert.

Byggmesters risiko ved installering av solfangere

Solcellepanel: Som byggmester bør du sørge for at brannrisikoen blir hensyntatt.

Optimera kjøper Montasjemateriell

Optimera styrker seg dermed ytterligere mot bygg- og anleggsaktører i Vestfold.