Timbra er håndverkerens nye favoritt

Med sine slitesterke arbeidsklær og moderne passform har Timbra blitt håndverkerens nye favoritt. Det blir stadig vanligere å se plaggene på norske arbeidsplasser, og vi har allerede oppjustert salgsbudsjettene to ganger siden lanseringen i august. Nå utvides sortimentet med synlighetsklær, vinterjakke, ullgenser og undertøysett.

Hver minste detalj er gjennomtenkt, og resultatet er god funksjonalitet, komfort og slitestyrke. Alt av sertifiseringer er i henhold til normer og arbeidsklær og utføres hos FIOH i Finland.

mann i sort hvitt som viser frem klær

Nytt sertifisert synlighetstøy

-Timbra har fått en veldig positiv mottagelse, sier Hanne Gaalaas, produktsjef arbeidsklær og vern hos Optimera.

Det er planlagt flere spennende nyheter. I første omgang kommer det tre modeller – skalljakke, fleecejakke og håndverksbukse.  Klærne er sertifisert etter den europeiske standarden for synlighet, EN ISO 20471. Skalljakken er også sertifisert i henhold til EN 343 for regntetthet og pusteevne i høyeste klasse. Med Timbra får du moderne, robuste arbeidsklær med svært god synlighet, sier Gaalaas.

Flere nyheter

I tillegg til synlighetsklærne, kommer Timbra med ny vinterjakke, et teknisk undertøysett og en ullgenser. Vinterjakken er foret med det velkjente PrimaLoft. Dette er en patentert, syntetisk mikrofiber som i sin tid ble utviklet for den amerikanske hæren. Jakken er også sertifisert i henhold til EN 342, for beskyttelse mot kalde miljøer og EN342 for regntetthet og pusteevne i høyeste klasse.

- Med de nye klærne kan du nå kle deg etter trelagsprinsippet og benytte Timbra fra innerst til ytterst, avslutter Gaalaas. 

Andre nyheter

Ferdigarmert bjelkelag

En av de smidigste måtene å støpe bjelkelag på er å bruke ferdigarmert.

Byggmesters risiko ved installering av solfangere

Solcellepanel: Som byggmester bør du sørge for at brannrisikoen blir hensyntatt.

Optimera kjøper Montasjemateriell

Optimera styrker seg dermed ytterligere mot bygg- og anleggsaktører i Vestfold.