Om Optimera | Du bygger – Vi tar oss av resten. | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning.

Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, RenCon og Igland Garasjen.

Optimera er en del av Saint-Gobain Distribution Norway som er eid av det internasjonale industrikonsernet Saint-Gobain.

Om Saint-Gobain

Saint-Gobain utvikler, produserer og distribuerer materialer og løsninger som bidrar til velvære, en trygg hverdag og en trygg fremtid for hver og en av oss. Du finner materialene og løsningene våre overalt rundt deg, i bygninger, transport, infrastruktur og mange industrielle systemer. De sørger for komfort, god ytelse og trygghet, og setter utfordringene med bærekraftig konstruksjon, ressurseffektivitet og klimaendringer i høysetet.

 

41,7 milliarder euro i omsetning i 2018
Opererer i 68 land
Mer enn 180 000 ansatte
www.saint-gobain.com
@saintgobain

 

Sammen bygger vi vinnere

I optimera jobber vi etter 3 tydelige verdier og dette skal gjenspeiles i alt vi gjør. Dette er verdier som du som kunde skal kjenne igjen når du er i kontakt med våre medarbeidere.

 

OFFENSIVE betyr at vi er fremoverlente, viljesterke, finner løsninger, tenker stort, gir jernet og tør å satse. At problemer er til for å løses. At ingen utfordring er for stor. At vi går rett på mål og tør der andre tviler.

 

PROFESJONELLE betyr at vi kan det vi driver med. Vi har høy fagkunnskap i alle ledd. Vi har bred erfaring, lurer ingen, tar aldri en snarvei hvis det går utover kvaliteten. Vi ligger i forkant på teknologi, nye løsninger, klima og energi. Summen er at vi oppleves å være til å stole på i alt vi sier og gjør.

 

PERSONLIGE Det profesjonelle og offensive må alltid balanseres med en evne til å bygge personlige relasjoner; til å forstå mennesker, bry oss om dem og by på oss selv. Det gjelder både i forholdet til kolleger, leverandører og kunder. Ingenting slår opplevelsen av å bli satt genuint pris på.

Om-oss_bil_1920x1400px.jpg

 

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Østre Aker vei 260, 0976 Oslo  
Postadresse: Postboks 40, HAUGENSTUA, 0915 Oslo  
Telefon: 22 16 88 00  
Organisasjonsnummer: 967 013 056