Tjenester | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Tjenester

Stadig nye krav og forskrifter gjør at mange bruker mye tid på papirarbeid. Vi kan være ditt tekniske kontor og ta oss av prosjektering, kalkyler og beregninger. Våre tjenester er samlet under Optimera Byggsystemer.

Alle tjenester

Dører og vinduer

Vi leverer dører og vinduer til dine små og store prosjekter.

Kjøkken

Vi tilbyr et stort utvalg av AUBO kjøkken til små og store prosjekter.

Tekniske Tjenester

Stadig nye krav og forskrifter gjør at mange bruker mye tid på papirarbeid. Vi kan være ditt tekniske kontor og ta oss av prosjektering, kalkyler og beregninger.

Skal du bestille varer til et prosjekt? Vi kan foreta en mengdeberegning som gir deg eksakte mengder og priser på jobben du skal uføre.

Skal du gi tilbud på et oppdrag eller estimere kostnader for et prosjekt? Vi kan foreta en salgskalkyle som gir deg et prisoverslag.

Vi utfører byggeteknisk prosjektering av bærende konstruksjoner i tre. Dette omfatter dimensjonering av alle komponenter med bærende effekt.

Ønsker du en energiberegning av ditt neste prosjekt? Vi utfører varmetapsberegning som beregner konstruksjonsdelenes u-verdier.

Støykrav? La oss hjelpe deg med lydberegningen på ditt byggeprosjekt. Vi finner den mest effektive måte å møte kravene på.

Ønsker du en energiberegning av ditt neste prosjekt? Vi utfører varmetapsberegning som beregner konstruksjonsdelenes u-verdier.

Stilles det krav til energiattest? Vi kan hjelpe deg med energimerking i henhold til kravene i energimerkeforskriften.

Vi utfører arbeidstegninger og våtromstegninger i målestokk 1:50, for egne og kunden sine tegninger.

Produksjon

Vi leverer skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler. Med prefab fra Optimera Byggsystemer oppnår du kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn. Vi leverer både skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler.

Med skreddersydde byggelementer fra Optimera får du kortere byggetid, høyere kvalitet og lavere kostnader.

Våre takstoler produseres med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som du har bestilt.

Med konstruksjonspakker (precut) fra Optimera Byggsystemer oppnår du kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn.

Verktøy og festemidler

Vi hjelper deg med å velge riktig verktøy og festemidler, og kan levere en komplett utstyrt container på byggeplassen.

Vi låner deg en container fylt med det du trenger av verktøy, festemidler og forbruksmateriell. Ved å ha alt tilgjengelig på byggeplassen sparer du tid og kan jobbe mer effektivt.

Med et arbeidstelt fra Optimera får du en tørr og skyggefull arbeidsplass. Vi har det du trenger på en byggeplass for et optimalt utgangspunkt for å gjennomføre dine prosjekter.

Logistikk og miljø

Optimera leverer varene der du trenger dem – når du trenger dem. Vi er opptatt av miljø og bærekraftig utvikling og følger alle krav og har dokumentasjon tilgjengelig.

Optimera fortsetter sitt fokus på bærekraft. Vi er i gang med en rekke tiltak som møter stadig økende krav og forventninger. Dette flytter Optimera som organisasjon i riktig retning. Vår miljøpolicy beskriver våre prioriteringer.

Vi vet hvor viktig det er for din arbeidsdag, og dine kunder, at du alltid har de varene du trenger når du trenger dem. Derfor har vi bestemt at vi skal være best på logistikk.

Multikomfort og byggestandard

Nå kan endelig håndverkerne oppleve Multikomfort-standarden i praksis. På Ringdalskogen ved Larvik har Optimera og Brødrene Dahl bygget huset som demonstrerer alle mulighetene innenfor Multikomfort. Og ved Kompetansesenteret, som også ligger på Ringdalskogen, kan løsningene læres i detalj.

I tillegg til å forsyne seg selv med energi kan huset levere strøm til naboen, svømmebassenget eller el-bilen.

Synes du stadig nye krav og forskrifter kan være utfordrende å sette seg inn i? Vi hjelper deg gjerne!

Handel og industri

Handel er en totalleverandør innen jernvare, interiør, trelast og byggevarer, og selger til frittstående byggevarehus og faghandlere innen jernvare og maling.

Optimera Industri satser på å bearbeide produktene i nærhet av råvarekilden. Det gjør at vi kan tilby produkter av høy kvalitet som kommer raskt fram og som gjør industrien mer lønnsom.

Tomteutvikling

Optimera Tomteutvikling tilbyr tomter som er ferdig regulert og har infrastrukturen på plass. Med andre ord: du kan bare begynne å bygge.

Optimera Tomteutvikling har til enhver tid 2000- 3000 bolig- tomter under planlegging i utvalgte områder. Vi er alltid på utkikk etter tomter som egner seg for utbygging.

Dører og vinduer

Vi leverer dører og vinduer til dine små og store prosjekter.

Åpenhetsloven

Vi mengdeberegner for deg

Vi mengdeberegner for deg

Skal du bestille varer til et prosjekt? Vi kan foreta en mengdeberegning som gir deg eksakte mengder og priser på jobben du skal uføre. Mengdeberegning kan utføres på alle typer bygg, store som små.