Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

 • Tjenester

Tjenester

Vi tilbyr en rekke forskjellige tjenester som gjør din arbeidshverdag enklere. Enten du har behov for tekniske beregninger og kalkyler, eller er ute etter gode løsninger for logistikk på byggeplassen, rådgir vi deg. Les mer om de ulike tjenestene vi tilbyr på sidene nedenfor.

  Tekniske tjenester

  Illustrasjonsbilde for Optimera sine tekniske tjenester, levert av Optimera Byggsystemer

  Vi kan være ditt tekniske kontor og ta oss av prosjektering, kalkyler og beregninger til ditt neste prosjekt. Les mer om våre tekniske tjenester, levert av Woodfab (tidligere Optimera Byggsystemer).

  Produksjon

  Takstoler er en av flere produkter vi har i vår produksjon. På den måten kan du få spesialtilpassede takstoler til sine prosjekter, nøyaktig kalkulert av våre ingeniører.

  Vi leverer skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler. På den måten oppnår du kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn.

  Logistikk

  ansatte hos Optimera Logistikk

  Optimera leverer varene der du trenger dem – når du trenger dem. Vi er opptatt av miljø og bærekraftig utvikling og følger alle krav og har dokumentasjon tilgjengelig.

  Tomterådgiving

  Optimera tomterådgivning hjelper deg å utvikle tomter til boligprosjekter.

  Lær å å identifisere, risikovurdere, regulere, kjøpe, og utvikle egne tomteområder. Vi hjelper deg å sikre flere prosjekter, bedre forutsigbarhet og høyere inntjening.

  Verktøy- og verkstedstjenester

  Illustrasjonsbilde for verksted- og verktøytjenester for Optimera

  Vi hjelper deg med å velge riktig verktøy og festemidler, og kan levere en komplett utstyrt container på byggeplassen. Les mer om våre tjenester som omfatter verktøy og verksted.

  Andre tjenester

  Illustrasjonsbilde for MinOptimera, Optimera sin netthandelløsning for proffen.

  Blant våre andre tjenester finner du netthandelsløsningen MinOptimera, energiberegningstjenesten Energiportalen og rådgivingstjenesten tomterådgiving – for deg som ønsker å utvikle tomter.