Takstoler

Våre takstoler produseres med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som du har bestilt.

  Takstoler levert fra Optimera Byggsystemer til byggeplass, klare for bruk.

  Ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner, produserer Optimera Byggsystemer:

  • Takstoler
  • Precut
  • Bjelkelag
  • Vegg-, tak- og fasadeelementer

  Er du interessert i en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg?

  Ta kontakt her

  Stor produksjonskapasitet

  Alle Optimera Byggsystemers produksjonanlegg er utstyrt med toppmoderne maskinparker. Vi produserer takstoler flere steder i Norge; Andebu, Tysnes, Hamar, Stangeland og Naglestad.
  Optimera Byggsystemer kan produsere 500 takstoler i døgnet. Takstolene produseres med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som bestilt.

  Rask levering

  Alt skjer i klimatiserte produksjonshaller. For deg som byggmester innebærer dette at tørre materialer ankommer byggeplassen presist kappet, uten feil.
  En stor teknisk avdeling, svært effektiv logistikk og flere produksjonsanlegg, gir rask og presis levering av takstoler på din byggeplass. Om du ønsker takstolene heist opp på toppsvill, eller montert en og en med kran, fikser våre dyktige sjåfører det også.

  Dyktige konstruktører

  Så lenge vi kjenner byggets beliggenhet, bredde og takvinkel, kan du stole på at våre konstruktører sørger for at du får takstoler med riktig bæreevne i henhold til byggeforskriftene.
  Fagmessig levering
  Takstolene leveres ferdig buntet på toppsvillen. Våre dyktige kranførere kan også sørge for at takstolene fordeles utover toppsvillen. Det følger selvfølgelig med en generell monteringsanvisning for alle våre takstol-leveranser.

  Takstoler til alle

  Vi har ingen begrensninger, og kan levere skreddersydde takstoler til alle typer tak – også til store landbruksbygg og lagerbygg.
  I 2017 gikk Optimera inn som majoritetseier i Hansmark, som er ledende aktør innenfor salg av forskalingssytemer. Her er "snudde takstoler" en viktig komponent, som benyttes som fagverk i forbindelse med veibygging, brobygging og annet bygge- og anleggsarbeid.

  Få pristilbud raskt og enkelt

  Det er enkelt å bestille takstoler. Du fyller ut skjemaet med blant annet firmainformasjon og typen takstol du ønsker. Du kan også legge ved tegninger. Deretter mottar du et pristilbud på e-post innen noen få dager.

  Be om pristilbud