Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

  • Aktuelt
  • Trøndelag og Nordmøre får 5 nye Montér byggevarehus

Trøndelag og Nordmøre får 5 nye Montér byggevarehus

(Oslo/Hitra, 6. mars 2023): KI Investeringsselskap AS skifter kjede i 2023 til Montér for fem byggevarehus. Kjedeskiftet gir et bedre byggevaretilbud til lokalmiljøer langs Trøndelagskysten og forsterker Montér-kjedens posisjon i Midt-Norge.

Montér-kjeden har over 140 byggevarehus fra nord til sør med lokale krefter eller Optimera som eier. KI Investeringsselskap eier Montér Klett fra før og vil skifte kjedemedlemsskap for sine øvrige byggevarehus fra Byggtorget til Montér.

– Optimera og Montér er ledende i bransjen med et godt utviklet tjenestetilbud og bredt sortiment rettet mot våre kunder, samt meget gode logistikk- og leveringsløsninger. Vi ser at dette vil bidra til enda bedre byggevarehus i lokalmiljøene og samtidig være nyttig for entreprenør- og eiendomsvirksomheten vår, sier adm. dir. Lasse Høyem i KI Investeringsselskap AS.

Det Hitra-baserte konsernet har 46 selskaper, 350 medarbeidere og som visjon å skape varige verdier og bidra til gode lokalsamfunn. Virksomheten inkluderer byggevarehusene på Fillan og i Knarrlagsundet på Hitra, Sistranda på Frøya, Husbysjøen i Indre Fosen og Tennhaugen ved  Kjørsvikbugen på Nordmøre.

Optimera omsetter årlig for over 15 milliarder kroner innenfor byggevarer, trelast og interiør. I Midt-Norge er Optimera også til stede gjennom to Optimera Proff-sentre inkludert et stort distribusjonslager på Sandmoen, betongspesialisten Rencon, Montér Brekstad, Montér Stjørdal og Optimera Byggsystemers elementfabrikk på Meråker.

– Vi er svært glade for å få de fem byggevarehusene til Montér. Det er et vesentlig bidrag til en forsterking av Montér-kjedens posisjon i Trøndelag. Vi ser frem til å kunne bidra med en utvikling av byggevarehusene blant annet i forhold til markedsføring, sortiment og tjenestetilbud rettet mot både proff- og forbrukerkunder, sier direktør Sondre Opheim i Optimera Handel.

 

06.03.2023