Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

  • Aktuelt
  • Montér åpner ny butikk på Beitostølen

Montér åpner ny butikk på Beitostølen

For første gang etablerer Montér en ny butikk i et kjøpesenter. Med Montér Beitostølen, som ble offisielt åpnet i dag, får fastboende, hyttegjester og proffkunder en helt ny og unik butikk med et lokalt tilpasset sortiment.

fra venstre: Daglig leder Montér Beitostølen, Odd Blomlie, Eivind Strand Moen, Ole Thomas Steinde og Sissel Garvik

fra venstre: Daglig leder Montér Beitostølen, Odd Blomlie, Eivind Strand Moen, Ole Thomas Steinde og Sissel Garvik

Den 430 kvadratmeter store Montér-butikken ligger midt i sentrum av Beitostølen, i Stølstunet kjøpesenter.

– Vi i Optimera er svært glade for at en eksisterende forhandler er villig til å satse og etablere en slik unik Montér butikk i et stort hyttemarked som Beitostølen. Det bidrar til å styrke vår posisjon, og aller viktigst, at kundene vil få enkel tilgang til byggevarer, interiør og maling til sine små og store prosjekter, sier direktør i Optimera Handel, Sondre Opheim.

Montér er en del av Optimera, Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer.

Montér Beitostølen har utstillinger av både ovner, gulv, terrasse, panel, dør, vinduer og garderobe. Kjøpesenterbutikken har samme eiere som Montér Storefoss, som ligger på Heggenes, knappe 20 kilometer unna. Her kan trelast og byggevarer utleveres, eller kundene kan få levert det de har bestilt rett hjem, til hytta eller andre ønskede leveringsadresser.

Enklere tilgang til faglig hjelp, de vanligste produktene og inspirasjon

– Med denne nyetableringen vil både fastboende, hyttegjester og proffkunder få enda enklere tilgang på de vanligste produktene og finne inspirasjon. Det vil også fungere som et salgskontor og kontaktpunkt for levering av byggevarer og interiør. Med lokal utkjøring fra Montér Storefoss og Optimera sin landsdekkende logistikk, kan vi levere overalt til konkurransedyktige betingelser, sier daglig leder for Montér Storefoss og nye Montér Beitostølen, Odd Blomlie.

Sentralt i den nye butikken på Beitostølen ligger Montér Byggeservice. Her skal kundene få hjelp av dyktige fagmedarbeidere til både planlegging, produkt- og løsningsvalg for sine prosjekter. Trenger du en håndverker, finner de også det til deg her.

Styrker sin posisjon markant i Innlandet og i hyttemarkedet

Montér er med sine rundt 150 byggevarehus, Norges største byggevarekjede. Fra før av har de 15 byggevarehus i Innlandet.  I forrige måned åpnet Montér et nytt og toppmoderne byggevarehus på en annen populær fjelldestinasjon – Trysil.

– Hyttemarkedet har over tid vært preget av stor byggeaktivitet og stor etterspørsel, både fra proff- og privatmarkedet. Med denne nyetableringen av Montér Beitostølen og det nye byggevarehuset i Trysil har vi styrket vår posisjon markant i disse områdene i Innlandet, sier Sondre Opheim.