• Aktuelt
  • Montér åpner ny byggevarebutikk i Måløy

Montér åpner ny byggevarebutikk i Måløy

Med et nytt og dobbelt så stort butikkareal åpnet i dag tidligere Byggi Raudeberg som den nye og fullverdige byggevarebutikken Mónter Måløy.

Nyåpning av Montér Måløy med daglig leder Kaj Gangø og Kephas Kalisch.
Fra venstre: Daglig leder i nye Montér Måløy, Kaj Gangsø og Kephas Kalisch. Foto: Optimera

– Selv om vi er i de samme lokalene, er det på mange måter en helt ny butikk vi åpner i dag. Den er markant større, vi har fått en egen malingsavdeling og vi har fått på plass Montér Byggeservice hvor kundene får god faglig hjelp til både små og store byggeprosjekter. Dette er virkelig en dag vi har sett frem til, sier en stolt daglig leder i nye Montér Måløy, Kaj Gangsø.

Montér Måløy i Vestland er eid av lokale krefter gjennom selskapet Måløy Byggevare AS, hvor Gangsø selv er en av eierne.  Med den nye kjedetilknytningen til Montér kan de nå også nyte godt av kundebestillinger av klikk og hent via monter.no, bedre vareutvalg, nasjonale kampanjeaktiviteter og Optimeras landsdekkende logistikk.

–  Trygt og bra for oss og for kundene

Montér er en del av Optimera, Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer. Montér Måløy blir nå den 45. lokaleide Montér-butikken i Norge. I tillegg eier Optimera selv 100 Montér byggevarehus.  

– Det kjennes trygt ut, spesielt med de usikre tidene vi har nå om dagen, å ha en så stor og seriøs kjedepartner som Optimera og Montér i ryggen. Vi har allerede merket at vi har fått flere nye proffkunder som søker nettopp dette. Samtidig skal vi fortsette å bygge på og levere den beste kundeservicen og gi de beste faglige rådene – akkurat slik vi har gjort til nå, sier Kaj Gangsø som selv har jobbet som snekker i en årrekke.   

– Enda bedre dekning i denne delen av Vestlandet

Nye Montér Måløy består nå av en utebutikk på 700 m2 med trelast og byggevarer – og et eget temperert rom til listverk og andre lignende trebaserte varer – og en innebutikk på omtrent 300 m2, hvor de også har utstillinger av kjøkken, bad og garderobe. Kundene deres består omtrent av en like stor andel proff- og privatkunder. 

Åpningen feires med ekstra gode åpningstilbud og grilling.

– Vi er veldig fornøyde med å få en Montér-forhandler i Måløy da dette er et marked vi ikke har vært til stede i. Gjennom etableringen får vi nå bedre dekning i denne delen av Vestlandet, sier direktør i Optimera Handel, Sondre Opheim.