Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

  • Aktuelt
  • Montér Bryne med storsatning på interiør og vareutvalg

Montér Bryne med storsatning på interiør og vareutvalg

(Bryne, 13. april 2023): Interiørbevisste kunder har mye å se frem til når Montér Bryne er på plass i enda større lokaler. Samtidig blir vareutvalget enda bredere. Etter ti år har Montér Bryne vokst ut av lokalene og flytter til Myrvegen 7 som har totalt ti mål. Bygnings­massen på 4000 kvadratmeter er fordelt på 2500 kvadratmeter med drive-in utebutikk og 1500 innendørs. Sikkerhet for både kunder og medarbeidere står sentralt med blant annet egne kjøreveier og lastesoner for vareleveringer.

Daglig leder Arne Ree er stolt av det nye anlegget og trekker spesielt frem en stor satsing innenfor interiør og maling.

– Vi lager en stor, inspirerende interiør- og malingsavdeling med medarbeidere som har spesiell interesse for og kompetanse på interiør. Avdelingen blir blant Montérs første med et inspirasjonsbord som gjør det lettere å velge farger, produkter og sin egen stil, sier Ree.

Siden 2013 har Montér Bryne hatt suksess med sitt tempererte og fuktstyrte rom for listverk, plater og gulv. Det nye anlegget får derfor et flott klimarom på rundt 400 kvadratmeter. Materialer kan monteres direkte fra rommet uten akklimatisering.

Montér ønsker en best mulig kundereise i sine varehus, og legger derfor til rette med bredt vareutvalg, helt moderne logistikkløsninger, egne tekniske tjenester og gode råd. Rådgivningstjenesten Montér Byggeservice er rettet inn mot privatpersoner og får en fremtredende plass. Avdelingen vil ha medarbeidere som kan hjelpe uansett størrelse på prosjektet.

– Det er ikke vanskelig å gjøre prosjekter selv så lenge du får god hjelp, sier Ree. – Byggeservice forteller hvordan du skal gå frem, hva du trenger og hvor mye. Det skal være gøy å handle hos oss, men unødvendig å reise tilbake fordi du ikke fikk nok og riktige varer forrige gangen.

I bakhånd har eieren Optimera et sentrallager med titusenvis av forskjellige varer og ti regionlagre med såkalte tyngre byggevarer inkludert trelast. Både Optimera Proff-kunder og privatpersoner kan få varene levert direkte på byggeplassen, like gjerne lokalt som over hele fastlands-Norge.

– Selv om vi kjører ut er det veldig viktig med et stort utvalg å plukke fra når kundene besøker byggevarehuset. Vi utvider derfor utvalget kraftig i det nye anlegget. Det skal bli lett å finne og få med seg det meste. Vi vet at mange blir glade for dette, sier regiondirektør Oddgeir Eikeskog i Optimera.

Eikeskog forteller at anlegget blir mye mer funksjonelt og effektivt, ikke minst for proffkundene. Optimera støtter også lokale bedrifter også med tekniske tjenester og ferdige bygningselementer, precut og takstoler. Tjenestene kommer fra Optimera Byggsystemer som tidlig etablerte seg i Sandnes.

– Gjennom Optimera Byggsystemer har lokale firmaer tilgang på teknisk spisskompetanse uten å måtte ha egne ingeniører. Med elementer kan de også bygge tørt og påta seg mye større prosjekter med samme bemanning, også i konkurranse med aktører utenfra, sier Eikeskog.

 

bilde fra festemidler-avdelingen ved Montér Bryne

Montér Bryne sin malingsavdeling er utstyrt med eget interiørbord hvor kunder kan komme inn og velge gulv, listverk og maling til sitt neste prosjekt

Interiørboardet ved Montér Bryne er velutstyrt med en rekke interiørartikler, deriblant maling, gulv og listverksprøver

13.04.2023