Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

Bestill på nett og spar penger, tid og miljøet

Å bestille byggevarer digitalt har mange fordeler. Blant annet får du forutsigbare leveranser, full kontroll på miljøpåvirkning, men også mer tid til byggingen.

BYGGEVARER LEVERT PÅ 1-2-3

Bestiller du byggematerialer online, er det enkelt å holde oversikt over hva du kjøper. Du kan også forvente rask og punktlig levering. Når produktene er på vei, vil du bli ringt av en av våre sjåfører for å avtale hvordan varene skal leveres. Deretter blir de kranet inn på byggeplassen og plassert på det best egnede stedet.

ELIMINER SMÅTURER TIL BYGGEVAREHUSET

Er det én ting som stjeler tid fra bygge- prosjektene, er det de irriterende småturene. Det kan være så lite som én boks med skruer eller én tube byggskum som mangler. Turene spiser opp verdifulle timer som kunne vært brukt på viktigere gjøremål. Småturer er også en stor kostnadspost på byggeprosjekter og er med på å spise opp den allerede pressede bunnlinjen. Med raske leveranser er det lettere å bestille det på nett, samtidig som det er bedre for miljøet.

MILJØOPTIMALISERTE LEVERINGSRUTER

En annen viktig grunn til å velge å handle på nett er nettopp hvor gunstig det er for klimaet. Varene ankommer direkte til bygge- plassen fra regionslagrene til Optimera. De er ikke innom varehusene. Dessuten er alle rutene miljøoptimalisert. Alle lastebiler som brukes er enten elektriske eller har en motor som oppfyller Euro 6-standarden, og truckene som lesser på materialene er helelektriske.

MinOptimera gir deg komplett oversikt

  • Som Optimera-kunde har du tilgang til MinOptimera – en plattform som lar deg få komplett oversikt.
  • Du får full oversikt og detaljert infor- masjon om materialenes opprinnelse, produksjonsmetode og deres miljø- påvirkning.
  • Bruker du BREEAM-filtrene, får du god hjelp til å sikre at du handler miljøriktig.