Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

Suksess gjennom bærekraft

I mars i fjor mottok fischer GREEN BRANDS 2023/2024 godkjenningsstempelet for første gang. Det er en viktig og verdifull anerkjennelse av selskapets engasjement for bærekraft.

Foto: Fischer

Kvalitet, varighet og sikkerhet

Fischer-produkter står for kvalitet, varighet og sikkerhet. Kvaliteten på produktene gjenspeiles i et veldig stort antall lisenser, prøvesertifikater og evalueringer som er viktige i byggsektoren.

Fischer garanterer 100% ytelse gjennom hele produktets levetid. Alle produktene fra Fischer-gruppen blir kontinuerlig optimalisert, og tilpasset når endrede krav krever dette fra et teknisk og bærekraftig perspektiv. Dette skjer innenfor rammen av ISO 14001 sertifisering.

Innovative og bærekraftige produkter

Under utvikling ser man på materialer og funksjonelle prinsipper. De er med på å utvikle innovative og bærekraftige produkter som fremmer ansvarlig bruk av ressurser i alle faser av produktets livssyklus. 

Gjennom forskning undersøker fischer bruken av alternative materialer fra fornybare råvarer, eller ser på prosesser som gir mulighet for økt gjenbrukbarhet av ressurser. 

Prisen som bevis

Prisen beviser for forbrukere og bedriftskunder hvor økologisk bærekraftige fischer er. Det spesielle med GREEN BRAND-godkjenningsstempelet er at det er et registrert EU-sertifiseringsmerke for miljømessig bærekraft. Dette betyr at den har beskyttelse i hele EU. 

Fikk toppkarakter 

– Vi er glade for å kunne tildele Fischerwerke denne prisen, etter at GreenLine-produktlinjen mottok GREEN BRANDS-godkjenningsstempelet i 2020. Spesielt innen miljøstyringssystemer, samfunnsansvar, energi- og ressursforbruk, utslipp og ekstern bevisstgjøring, fikk selskapet toppkarakter og beviser nok en gang at det spiller en viktig pionerrolle her, sier Norbert R. Lux, administrerende direktør i organisasjonen GREEN BRANDS. 

Juryen valgte Fischer på grunn av selskapets helhetlige tilnærming til bærekraft i selskapets strategi. Fischer fikk også ytterligere anerkjennelse for et mangfoldig utvalg av gjennomførte aktiviteter innenfor bærekraft.