Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

Axactor Norway AS

Få halv pris på skreddersydde løsninger av fakturaoppfølging og inkasso – tilpasset ditt behov.
Optimera har en rammeavtale med Axactor AS om fakturaoppfølging & inkasso som er skreddersydd for bransjen. Det lønner seg å benytte vårt lojalitetsprogram!

Axactor logo

Løsningen er fullintegrert med de fleste økonomisystemer og alle bransje medlemmer/kunder vil få 50 % rabatt.

Axactor leverer en fullsortimentsløsning på innfordring for norske bedrifter og har som mål om å være det selskapet som raskest bringer utestående kapital tilbake til sine oppdragsgivere. De er kjent for moderne og kundetilpassede løsninger, gode personlige relasjoner mot oppdragsgivere og skyldnere, og sterk kredittfaglig kompetanse.

Klikk her om du ønsker å bli kunde

Kort om Axactor

Axactor er opptatt av å finne bærekraftige løsninger og setter sin stolthet i å levere høy kvalitet i alle ledd. De jobber målrettet med bærekraft og har hovedfokus på FNs bærekraftsmål nummer 5, 8 og 16.

Deres fokus på fornøyde kunder får de bekreftet gir positive resultater. Axactor kjører jevnlig kundetilfredshetsundersøkelser med svært sterke resultater. 

 

Kontaktperson hos Axactor

Håkon Kringberg er kontaktpersoner i Axactor for medlemmer av Optimera. Har du spørsmål til avtalen, ønsker å bli kunde eller vite mer om hvordan Axactors tjenester kan bidra til en sunnere økonomi for din bedrift? Ta kontakt med Håkon for en uforpliktende prat!

Håkon Kringberg
Key Account Manager
haakon.kringberg@axactor.com
Tlf: 911 17 980