Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

Byggakademiet

For oss er det viktig å fremme læring på en måte som gir deltageren lyst og ønske om mer læring. Byggakademiet.no har videokurs som er laget av håndverkere. Her finner man også alle relevante dokumenter, samt at kursbevis til medarbeidere blir lagret. 

Logo byggakademiet

Antallet lovpålagte kurs øker år for år, og det å sende sine ansatte på kurs blir fort dyrt. Ikke bare betaler man for kursavgiften, men også for medgått tid og tapt arbeidsfortjeneste.

Nå lanserer Optimera læringsportalen Byggakademiet, som vil gjøre det mye enklere å holde seg på riktig side av loven. Byggakademiet.no har kun videokurs, som er laget av håndverkere. Her finner man også alle relevante dokumenter, samt at kursbevis til medarbeidere blir lagret. Dermed er alt tilgjengelig om man får spørsmål fra Arbeidstilsynet, forsikringsselskap eller andre byggherrer.

Priser

Som kunde av Optimera, Montér og Montasjeutstyr har du tilgang til Byggakademiet gjennom vårt lojalitetsprogram. Dét gir deg tilgang til hele byggakademiet.no for kun 149,- pr. bruker pr. mnd (ordinær pris er 349,-).

Med en Premium-bruker får man omgående tilgang til alle funksjoner, kurs og videoer. Med en gratis brukerkonto får man bare tilgang til enkelte kurs og videoer.

Les mer og registrer deg

 

Tilsyn

Arbeidstilsynet gjennomfører tilsyn der de vet det er høy risiko for skader og sykdom. Men de gjør også tilsyn med bakgrunn i tips og meldinger om arbeidsulykker. Ved mangler kan de både stenge byggeplassen og utstede bøter.

LES MER

Løsning

For en lav månedlig sum får du tilgang til en mengde lovpålagte kurs, samt mye annet. Med tilhørende app vil du enkelt kunne dokumentere din kompetanse ved tilsyn eller ved forespørsel.

LES MER

Våre kurs

Etter registrering får du omgående tilgang til en mengde kurs som oppfyller kravet til dokumentert opplæring, og vi utvikler nye kurs kontinuerlig. Med et abonnement sikrer du å være oppdatert til en hver tid.

LES MER