ROCKWOOL lanserer ny isolasjonsplate med bedre isolasjonsevne

Den velkjente Flexi A-platen kommer nå med en variant som har lavere lambdaverdi. Selv om den nye platen, med navnet Flexi A-plate 34, ser helt lik ut som den eksisterende, vil forskjellen merkes godt - enten du renoverer eller bygger nytt.

  Byggmester som kler et rom med Rockwool isolasjon Flexi A-plate.
  Flexi A-plate 34 - bedre lambdaverdi gir slankere konstruksjoner. Det er bare én av flere fordeler ved produktet fra Rockwool. Foto: Rockwool

  Flexi A-plate 34 - bedre lambdaverdi gir slankere konstruksjoner

  Platens lave lambdaverdi på 34 mW/mK og den forbedrede isolasjonsevnen på 9 %, gjør at det kan prosjekteres og bygges med slankere konstruksjoner - uten at det går på bekostning av den varmeisolerende effekten. Dermed oppnås både høy isolasjonseffekt og en bedre utnyttelse av arealene.

  Mann som justerer temperaturen innendørs, en illustrasjon av at temperaturen blir jevnere ved bruk av isolasjon fra Rockwool.
  Med riktig isolasjon vil rommene isolere bedre mot kulde og bidra til jevnere temperaturer. Foto: Rockwool

  Velkjente fordeler

  ROCKWOOl Flexi A-plate 34 er laget av ubrennbar, fukt- og vannavvisende steinull. Det nye produktet er mer formfast enn tidligere og har spesielt god utfyllingsevne. Platen har en fleksibel langside som tar opp variasjoner på inntil 20 mm i lysåpningen i bindingsverket. Dette gjør at utfyllingen blir svært god og faren for kuldebroer reduseres.

  Rockwool har i utviklingen av den nye platen sørget for å beholde de andre gode produktegenskapene når det gjelder brann, lyd og fukt som alle de andre steinullprodukter deres er kjent for.

  Et bærekraftig produkt

  Ved å bruke Flexi A-plate 34 vil du få en energieffektiv og holdbar isolasjonsløsning som sikrer en stabil innetemperatur med god bokomfort – året rundt. Det reduserte energiforbruket sparer ikke bare kostnader, men innebærer også mindre C02 utslipp. Platen kan, i likhet med alle ROCKWOOL steinullprodukter, resirkuleres og bli til ny kvalitetsisolasjon. Derfor bidrar bruk av Flexi A-plate 34 både til et redusert klimaavtrykk og en bærekraftig framtid.

  Den nye ROCKWOOL Flexi A-plate 34 vil bli produsert i dimensjoner fra 50 - 250 mm og være tilgjengelig for levering over hele landet.

  Last ned EDP og les mer om produktet her