Sikkerhet i høyden med Fall Safe

Å arbeide i høyden innebærer risiko, og lovverk og forskrifter fastsetter klare retningslinjer for bruk av personlig verneutstyr. Du må bruke fallsikringsutstyr ved arbeid over 2 meter når det ikke er mulig å sikre arbeidsplassen med kollektive vernetiltak som stillas eller rekkverk. Fall Safe tilbyr komplette fallsikringspakker tilpasset dine behov, slik at du kan jobbe trygt og sikkert.

  Skreddersydde fallsikringspakker for ethvert behov

  Fallsikringspakkene fra Fall Safe er inndelt etter anbefalt bruksområde, med løsninger for sjelden, sporadisk eller hyppig bruk. Deres produkter er utviklet for å møte de praktiske behovene du har i din arbeidshverdag. Fall Safe sine fallsikringspakker inkluderer spesifikke løsninger for stillas/lift, bygg og takarbeid, med anti-traume fotløkke inkludert og montert i alle pakker.

  Fallsikringsutstyr fra Fall Safe

  Fall Safe gjennomfører omfattende tester og grundige inspeksjonsprosesser som sikrer at produktene overgår både EN-europeiske og ANSI/OSHA-amerikanske standarder. Fall Safe er sertifisert etter kvalitetsstandardene ISO9001 og ISO4001, og produktene har en levetid på 10 år fra produksjonsdato.

  For å sikre utstyrets funksjonalitet og sikkerhet, må det godkjennes av sertifisert personell hver 12. måned, og oppbevares tørt og mørkt. Det kan du gjøre ved ett av våre Montasjeutstyr verksteder. 

  Les mer: Miksen du trenger for god fallsikring: Utstyr, sertifisering og kurs