Velg betongtakstein fra Skarpnes

Betongtakstein har vært på markedet i mange år, og det er ikke uten grunn. Norge er et værhardt land som har fire varierte årstider – regnfylte høststormer, barske vintre og høye sommertemperaturer. Det stiller krav til at taksteinen vi benytter, egner seg for det værharde klimaet. Betongtakstein fra Skarpnes er utviklet og kvalitetssikret for å tåle disse værutfordringene.

  Betongtakstein – tradisjon og utvikling

  Betongtakstein har i en årrekke blitt produsert i den klassiske buede formen som både enkel- og dobbelkrum har. Tidene og trendene forandrer seg og ny arkitektur og byggestil har krevd en endring av utseende på taksteinen som produseres. Strammere linjer og renere uttrykk har også skapt et behov for at den tradisjonelle betongtaksteinen har måttet endre seg. Skarpnes Flat møter den moderne byggestilen og gir taket et strømlinjeformet utseende.

  Betongtakstein har ikke bare endret form, den har også blitt et nyttig tilskudd til det grønne skiftet. Skarpnes Flat sammen med den integrerte solcelletaksteinen, Ovati, produserer taket strøm. Med hver eneste solfylte dag krymper strømregningen. Ovati har samme design som en moderne flat takstein, noe som innlemmer solcellene på en estetisk måte. Samtidig er den utviklet spesielt for å tåle nordiske forhold.

  Betongtakstein sørger for tette tak

  Skarpnes har produsert betongtakstein i over 100 år. Gjennom alle disse årene har en ting vært viktig – å holde norske tak tette. Gjennom utprøvinger utført av SINTEF Byggforsk av ledende, norsk betongtakstein, fant testene ut at Skarpnes betongtakstein var tettest. Alle takstein fra Skarepnes leveres med 30 års garanti.

  Vil du vite mer om Skarpnes betongprodukter eller solcelletakstein?

  • https://www.skarpnes.com/produkter/betongtakstein/
  • https://www.skarpnes.com/produkt/solcelletakstein-flat-betong-med-solcelle/
  • https://www.skarpnes.com/kontakt-oss/

  Velger du Skarpnes, får du et tak som holder tett.

  Utvalgt flat takstein fra Skarpnes