Vi gjør proffen proffere

Vår jobb er å gjøre hverdagen litt bedre for deg som proff. Det gjør vi ved å tilby høy kompetanse, stort utvalg og en rekke fordeler – innen verktøy, festemidler og arbeidsklær.

  Foto: Optimera

  Av spesialister, for spesialister, pleier vi å si. Det betyr selvsagt at vi har et eksepsjonelt godt utvalg produkter og er lett tilgjengelige der du trenger oss – på nett, i butikker og ute på byggeplassen. Men det betyr også mye mer. Her får du en oversikt.

  Det er oss du spør om råd!

  Du kan alltid komme til oss med ditt prosjekt, så sørger vi for at du får de produktene og den kompetansen du trenger. Våre spesialister er alltid oppdaterte på produkter og nyheter. De hjelper deg med å finne de rette festemidlene, verktøyene eller utstyret til ditt prosjekt – enten det gjelder valg av skruer eller beregning av festemidler til mer avanserte konstruksjoner. Vår jobb er å gjøre din jobb bedre, raskere og enklere. Enkelt og greit.

  Les mer om Montasjeutstyr

  Produkter fra de beste

  Vi kunne ikke kalt oss spesialist hvis vi ikke leverte førsteklasses produkter. Derfor har vi kun produkter fra anerkjente leverandører. Hos oss kan du være sikker på at du finner et av landets beste sortiment innen verktøy, festemidler og arbeidsklær. Alt er selvsagt sertifisert og står til de strengeste krav. Det gjelder både forbruksvarer og proffverktøy.

  Våre arbeidsklær skal tåle jobb etter jobb. Stikkord er komfort, sikkerhet og kvalitet. Vi leverer kun arbeidstøy fra anerkjente merkevarer. 

  Utvalgte arbeidsklær

  Lån eller lei!

  Unngå unødvendige kostnader – lei utstyret du trenger. Vår leieavtale inkluderer vedlikehold og reparasjoner, noe som betyr at du slipper å bekymre seg for ekstra utgifter til service og deler. Vi har også verktøy til utlån. Dermed slipper du dødtid når utstyret går i stykker eller er på service.

  Spikringsavtalen er en av våre gunstige proffavtaler

  Førsteklasses service ved våre verksteder

  Kun det beste er godt nok for kvalitetsverktøy. Derfor jobber det reparatører med høy kompetanse på våre sertifiserte verksteder. Vi gjør service og reparasjoner raskt slik at utstyret ditt forlenger sin levetid – dette er både lønnsomt og bærekraftig. Vi utfører garantireparasjoner på en rekke merker, blant annet Makita, Paslode, Spit, MFT, Hikoki, Basso, Metabo, Haubold, Dewalt, Rupes og Max.

  Finn ditt nærmeste verksted

  Byggeplasscontainere – kort vei til utstyret

  Med Norges største utvalg byggeplasscontainere sørger vi for at alt du trenger er lett tilgjengelig til enhver tid. Du sparer tid og får enda mer effektive arbeidsdager. Vi fyller containeren etter behov med kjente merkevarer innen elektroverktøy, håndverktøy, festemidler, kjemiske produkter og verneutstyr.

  Hold deg oppdatert med kurs og sertifiseringer

  Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å holde deg oppdatert og ha sertifiseringene du trenger. Hos oss får du blant annet fallsikringskurs og stillaskurs. Ta en prat med oss for komplett oversikt over hva vi tilbyr i nærheten av deg.

  Finn nærmeste Montasjeutstyr

  En del av Optimera – få alt på ett sted!

  Montasjeutstyr er den del av Optimera. Det å forholde seg til én leverandør av byggevarer og montasjeutstyr gir en rekke fordeler for deg, blant annet at all kjøpshistorikk, rabatter og viktig dokumentasjon samles på ett sted, optimera.no. Du har mer enn 150 hentepunkter og mulighet for samlevering, ekspresslevering og spesialistkompetanse på det meste. Enkelt, effektivt og lønnsomt.

  Les mer om Optimeras tjenester