Konstruksjonspakker | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Med konstruksjonspakker fra Optimera Byggsystemer oppnår du kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn. Vi leverer både skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler. Alt du trenger å gjøre er å levere tegningene til oss.

Er du interessert i en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt her

Konstruksjonspakker overtar for tradisjonell plassbygging

Med konstruksjonspakker (precut) er alle beregninger gjort på forhånd. Du mottar bindingsverk for innvendige bærevegger og yttervegger, bjelkelag, sperrer, dragere, søyler og altaner på byggeplassen. Alle materialer er av god kvalitet, og hver eneste planke er ferdig kappet.

Delene er godt merket og stablet i riktig rekkefølge, og det følger med bruksanvisning og 3D-tegninger, slik at monteringen blir enkel. Slik blir bygget fortere ferdig - og med et bedre resultat.

Komplette bæresystemer

Vi leverer komplette bæresystemer for alle typer bygg av tre. Pakken inneholder bindingsverk for innvendige bærevegger og yttervegger, bjelkelag, sperrer, dragere og søyler, altaner og terrasser. Alle delene blir kappet nøyaktig, og de merkes og pakkes i den rekkefølgen de skal monteres. Vi leverer på byggeplass til avtalt tid, og det følger selvfølgelig med en komplett monteringsanvisning.

  • Redusert byggetid og raskere tett bygg
  • Vi tar ansvaret for beregning og statikk
  • Mindre svinn og avfall på byggeplassen
  • Mindre slitasje på personell og utstyr

Effektive og moderne produksjonslinjer

Optimera Byggsystemer har topp moderne produksjonsutstyr, høyt kvalifisert arbeidskraft og systemer som sikrer at det er høy kvalitet til avtalt tid, alltid. I tillegg til konstruksjonspakker produserer vi takstoler, bjelkelag, vegg-, tak- og fasadeelementer ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner.

Alt skjer i klimatiserte produksjonshaller. For deg som håndverker innebærer dette at tørre materialer ankommer byggeplassen presist kappet, uten feil.

Be om pristilbud