Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

Igland Garasjen

Igland Garasjen er Norges største leverandør av garasjer og leverer garasjer i hele landet. Vi tilpasser garasjen etter kundens behov, både når det gjelder lengde, bredde, takvinkel, kledning, takstein, m.m. Vi leverer også ulik grad av ferdigstillelse, alt fra byggesett til ferdig bygget av ett av våre montasjeteam. I tillegg har vi en egen rekkeavdeling som leverer rekkegarasjer til sameier og borettslag. Disse leverer vi ofte nøkkelferdig, inklusive grunnarbeid, murer og elektriker.​

Garasje levert av Igland Garasjen. Garasjene kan leveres som element, precut, materialpakke eller ferdig levert.

I tillegg til garasjer leverer vi Igland Garasjen ulike tjenester til kundene. Vi har også egne folk som kan ta byggesøknadsprosessen for kundene og for eksisterende kunder har vi egne servicefolk som kan gjennomføre service og vedlikehold av garasjen i etterkant. 

Garasjene produserer i moderne produksjonslokaler i Grimstad og leveres direkte til våre kunder uten mellomledd.  Igland Garasjens samlede erfaring og kunnskap blir brukt til å lage garasjer av god kvalitet til en fornuftig pris. Ved bruk av egenproduserte maskiner og teknologi i store, moderne industrilokaler, er resultatet blitt den mest moderne og rasjonelle garasjefabrikken i Skandinavia.

 

Til Igland Garasjen

Logo for Igland Garasjen