Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

Optimera Handel

Optimera Handel forsyner frittstående Montér byggevarehus, samt egne faghandlere innen byggevarer, jernvare og maling.

  Vårt dedikerte team har solid kompetanse innen flere av Optimeras fagområder og har over tid etablert en høy kompetanse innen grossistdrift. Dette teamet består av kundeservice, marked, butikkutvikling og en egen systemavdeling. Vi jobber tett sammen hver dag med resten av Optimera for å sikre at vi leverer den beste servicen for våre forhandlere.

  Montér-forhandler (franchise)

  Montér er en av Norges største byggevarekjeder med 150 byggevarehus fra nord til sør, hvorav en tredjedel av disse er forhandlereide varehus, drevet av lokale eiere. 

  Hos Montér finner kundene høyt kompetente medarbeidere som kan byggevarer og gjør alt de kan for å gi kundene best mulig service. 

  Forhandlerbutikkene er selvstendig drevet og kombinerer den lokale ekspertisen med Montérs sterke merkevare, vårt brede sortiment og kampanjeaktiviteter rettet mot både forbruker- og proffmarkedet.

  logo Montér

  LOKALT

  Lokalt-forhandlere er en gruppe butikker og faghandlere med sterk, lokal tilknytning som forhandler Optimeras varer. Hver virksomhet har et unikt sortiment tilpasset sitt marked, profilerer seg med sin lokale merkevare og sørger for å yte den beste servicen for sine kunder. 

   

  Besitter du et varehus eller en faghandel og ønsker å bli en forhandler? 

  Ta kontakt med Salgssjef i Optimera Handel. 
  Andreas Lundgård
  E-post: andreas.lundgard@optimera.no
  Telefon: +47 41 47 82 58

  Industri

  Optimera Industri er en spesialistavdeling, som leverer trebaserte materialer til trearbeidende industri i hele landet. Produktene vi fører kommer fra ledende kvalitetsprodusenter i Europa og er i all hovedsak:

  • Trelast
  • MDF-baserte produkter
  • Kryssfinér
  • Melaminspon (dekorative)
  • Laminatløsninger
  • Limfug
  • Kantlister

  Vårt fokus er å tilføre kunden verdi utenfor selve vareleveranser. Vi legger derfor stor vekt på inngående kjennskap til den enkelte kundes produksjon, og innehar en bred fagkompetanse. Vi leverer til både standard produksjoner og prosjekt. 

  Produkter som Optimera Industri tilbyr til sine kunder. Dette dreier seg i all hovedsak om trebaserte varer.