Din lokale byggevarekjede

PLUSS er en frivillig kjede - hvor driver av butikken selv bestemmer hvordan de ønsker å profilere seg, når de vil være med på felles markedsføring og hvordan de skal spisse sitt sortiment til lokalt behov.

PLUSS sine kunder er både proff og forbruker og ønsker å bruke minst mulig tid på å handle og mest mulig tid på å bygge. De vil ha det så enkelt som mulig.

Vi vet at butikker som leverer på disse forventingene får lojale og fornøyde kunder.

Plussforhandlerne har små og sterke lokale butikker, med nærhet til kunden og kundens behov og med det beste sortimentet.

Nye krav og regler kompliserer verden og antallet nye produkter og løsninger øker. Hos våre PLUSS forhandlere gjør vi det enklere for både proffkunden og forbruker å handle.

Vi skal som "alle" andre ha riktige produkter til gode priser, samtidig skal vi levere på "gjort enkelt for deg". Dette innebærer at du her vil finne:

  • de nødvendige fagfolk
  • en lokal byggevarebutikk, med bredt utvalg av byggevarer
  • kvalitet i alle ledd
  • ett enkelt sted å handle, uansett hva du trenger av byggevarer & jernvare

ALT DU TRENGER - GJORT ENKELT!

Besøk vår hjemmeside>> 

Våre kjedekonsepter:

Montér

Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 131 byggevarehus med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger.