Listverk fra Combiwood

Listverk er et produkt som sterkt påvirker boligen eller hyttas interiør- og uttrykksform. Det merkes at valg av listverks er et av de temaene som engasjerer hus- og hyttebyggere mest. Combiwood Barkevik som leverandør av foring, listverk, panel og spiler – merker engasjementet godt. Les mer om listverket fra Combiwood her!

  Listverk og utforing rundt vindu med listverk fra Combiwood Barkevik.
  Velg listverk for vinduene og få en matt og eksklusiv finish på prosjektet. Foto: Kathrine Anvik-Krogstad

  I større og større grad har kundene blitt opptatt av helhetlige vegg, dør/vindu og listverksløsninger hvor materialvalg, farge og struktur skal matches i langt større grad enn tidligere.

  Dette setter krav til leverandørene, og Combiwood Barkevik tilbyr derfor et bredt utvalg profiler og dimensjoner som kan møte alle dine kunders ønsker om kombinasjonsløsninger.

  Listefritt?

  Listefrie gipsavslutninger i vinduer som både erstatter foringer og listverk. Listefrie dører hvor karmens avslutning danner den naturlige omramming av døra.

  Trendene mot et enklere og strammere utrykk i hus og hytte har gjort at mange ønsker seg bort fra den tradisjonelle karmlista som omramming av dører og vinduer. Samtidig oppdager stadig flere at et ubeskyttet gipshjørne kanskje ikke var det lureste valget likevel. Barnelek og ellers vanlig bruk hvor man skumper borti fra tid til annen gjør slitasjen på gips veldig synlig.

  Rådgi heller kundene i å la utforingen stikke ørlite grann ut av gipsen på veggen. På den måten danner foringen en naturlig omramming av vinduet og i tillegg tåler vindusposten fortsatt at noen setter fra seg et glass eller blomsterpotte der. 

  Et annet alternativ er å bruke en eikeglattkant i vindusposten om man har gått for løsning uten foringer og list. Det finnes mange gode og svært moderne løsninger som innbefatter bruk av listverk. I sortimentet fra Combiwood kan du være sikker på at du finner noe for enhver kunde!

  Stort utvalg av lister både for nybygg og rehabiliteringsmarkedet

  Som markedsleder på listverk lagerfører Combiwood Barkevik bransjens bredeste profilkonsept. Det betyr at om du skal rehabilitere et gammelt bygg, så er listeprofilen du er på jakt etter sannsynligvis på lager hos Combiwood Barkevik og tilgjengelig hos oss i Optimera. Listverket fungerer godt både for nybygg som til rehabilitering av ekisterende bygg. Kontakt din selger dersom du har forespørsler eller ønsker tilbud på listverk til ditt neste prosjekt! 

  Spesialproduksjon av listverk

  Dersom du ikke finner listeprofilen du er ute etter lagerført i vårt sortiment, så har Combiwood Barkevik en egen prosjektavdeling som hjelper til med mindre og større prosjekter til konkurransedyktige priser, enten det er nybygg eller rehabilitering.Combiwood kan også levere precut-løsninger, med ferdig kappede utforinger og lister til dør og vindu. Det sikrer enkel montering og lite svinn, og er godt for både deg, dine kunder og miljøet!

  Utvalgt listverk fra Combiwood

  Kjøkkenvindu hvor eikeglattkant er brukt som utforing med utstikk. Nordisk stil og moderne finish.
  Her er det brukt eikeglattkant som utforing med utstikk. Foto: Kathrine Anvik-Krogstad