Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

Trelast

Her har vi samlet relevant innhold om trelast, det være seg kledning og utforinger, stendere, bjelker og annet konstruksjonvirke, så vel som innhold om listverk og innvendig panel. Våre leverandører tilbyr en rekke produkter av høy kvalitet, og her kan du lese mer om hvordan de kan være aktuelle for ditt neste prosjekt. 

Optimera lanserer MøreRoyal kledning 2.0

Hus som er kledd med MøreRoyal kledning 2.0

MøreRoyal kledning 2.0 er kledningen der både funksjonalitet, holdbarhet og estetikk kombineres, en uslåelig kombinasjon som gjør din hverdag enklere.

Hvorfor velge kledning fra Superwood?

Hus kledd med kledning fra Superwood.

Med kaldere årstider, sammen med strengere krav til klima og miljø, er det mange som vurderer å etterisolere boligen og bytte kledning. Velg Superwood  og få en rekke fordeler med på kjøpet.

ULTIPRO laminert konstruksjonsvirke

ULTIPRO laminerte konstruksjonsmaterialer har egenskaper som langt overgår vanlig trelast og sikrer dermed et godt og rett resultat uten unødvendig svinn og oppretting. Materialene i ULTIPRO laminert gjennomgår en ekstra nedtørking og stables med liggende årringer før de limes sammen til ønskede dimensjoner. Den ekstra nedtørkingen fjerner naturlige spenninger i treet og sammen med nøye valgt retning av årringer får man et ekstremt sterkt og stabilt resultat.

Listverk fra Combiwood

LIstverk fra Combiwood montert rundt vindu innvendig.

Det merkes at valg av listverks er et av de temaene som engasjerer hus- og hyttebyggere mest. Les mer om hva som er i vinden nå og se utvalget som finnes!

 

Velg panel fra Combiwood

Hytte der veggene er kledd med panel fra Combiwood. En eksklusiv look og varm opplevelse.

Med nye og strammere panelprofiler og med overflatebehandling i mange ulike varianter er panel igjen et voksende produkt.