Optimera lanserer MøreRoyal kledning 2.0

Som den ledende distributøren av byggevarer i Norge, skal vi i Optimera ligge et steg foran i å tilby deg som er proff produkter og tjenester som gjør din arbeidshverdag lettere. Nå lanserer vi MøreRoyal kledning 2.0 som en naturlig utvidelse av vårt sortiment. MøreRoyal kledning 2.0 er kledningen der både funksjonalitet, holdbarhet og estetikk kombineres, en uslåelig kombinasjon som gjør din hverdag enklere.

  Illustrasjonsbilde av en produktnyhet fra Talgø Møretre: Møre Royal kledning 2.0

  MøreRoyal tar et nytt steg inn i fremtiden

  MøreRoyal kledning 2.0 er den aller første royalimpregnerte kledningen som kan dokumenteres i klasse D, og er dermed et unikt og nyskapende produkt på fasademarkedet. Kledningen har de samme, velkjente egenskapene som tradisjonell MøreRoyal, og sikrer deg som proff en enkel og smidig byggeprosess, kombinert med et vakkert sluttresultat.

  Hvorfor velge MøreRoyal kledning 2.0?

  For å svare på hvorfor du vil elske MøreRoyal kledning 2.0, har vi snakket med Per Otto Flæte, utviklingsdirektør hos produsent og leverandør Talgø. Her er hans fire grunner til hvorfor du bør velge MøreRoyal kledning 2.0.

  1. Fiks ferdig fra fabrikk til fasade

  En rekke kledningstyper krever etterbehandling før fasaden kan anses som ferdigstilt, for eksempel ved at spiker/skruehull må overmales, eller ved at fasaden trenger et ekstra strøk med beis eller maling før stillaset omsider kan tas ned. Med MøreRoyal kledning 2.0 slipper du dette – kledningen er nemlig 100% ferdigbehandlet, klar til å skrus på veggen, uten behov for ekstra toppstrøk. Med andre ord; MøreRoyal kommer fiks ferdig fra fabrikk til fasade – perfekt for deg som proff!

  2. Superkrefter mot et røft, nordisk klima

  Enkelt sagt – royalimpregnert kledning er dobbeltbehandlede materialer. Det betyr at de både er trykkimpregnert og kokt i olje under vakuum. I denne prosessen trekkes fuktighet ut av treverket og erstattes med et beskyttende lag olje. Sa noen superhelt-kappe? Vind, regn, snø – det spiller ingen rolle hvilket vær kledningen utsettes for. MøreRoyal kledning 2.0 står nemlig stødig i kampen mot de nordiske naturkreftene – og selges derfor med hele 50 års råtegaranti.

  3. Lite og enkelt vedlikehold

  Dagens kunder forventer stadig høyere kvalitet – og ønsker å bruke minimalt med tid på vedlikehold. Dobbeltbehandlingen MøreRoyal-materialene går gjennom, gir et vedlikeholdsbehov som er langt mindre og enklere enn for mange andre typer trevirke. Faktisk vil en MøreRoyal-kledning først trenge påfyll av olje etter 10-20 år. Det er et argument som går hjem hos de fleste! Investeringen ved kjøp vil dermed lønne seg vurdert mot kostnaden jevnlig vedlikehold med beis ville innebære – et argument verdt å påminne dine kunder om.

  4. Et bærekraftig valg

  Når du kjøper kledning fra MøreRoyal kan du være sikker på at du velger bærekraft. Et sikkert bevis på det er at MøreRoyal gjennom årene har blitt vurdert, klassifisert og sertifisert fra råstoff til ferdig bygg med god score i alle ledd. I tillegg til at produktene produseres av nordisk bærekraftig skog og gjennomgår en miljøvennlig produksjonsprosess, har kledningen fra MøreRoyal svært lang levetid. Du kan derfor trygt velge MøreRoyal – også på prosjekter med strenge miljømessige krav.

  Utvalgt kledning fra MøreRoyal