Velg panel fra Combiwood

Panel er igjen i vinden. Med skiftende interiør og innredningstrender har panel måtte vike for stramme og minimalistiske gips- og betongplater. Med nye og strammere panelprofiler og med overflatebehandling i mange ulike varianter er panel igjen et voksende produkt.

  Stue i panel i heltre eik fra Combiwood Barkevik.
  Slipp naturen inn i boligen eller hytta. I dette prosjektet har Geilobygg benyttet panel i heltre eik fra Combiwood Barkevik - eksklusivt, unikt og varmt. Foto: Uthus photography

  Fra betonglook til panel

  Den klassiske panelveggen har en tid måtte vike for slette betong-look vegger. Nå ser vi at panel er tilbake, men i langt større grad brukes produktet i kombinasjon med andre materialer. Der man tidligere hadde panel på alle vegger og i tak – er arkitekter og byggherrer blitt langt flinkere til å bygge veggflater i betong, gips eller tegl i kombinasjon med smakfulle panelløsninger i treverk.

  Og nettopp fordi man har fått øynene opp for det som er litt mer naturlig enn bare slette flater, kommer treet til sin rett, og nå ser vi en mye større bevissthet mot ekte treverk.

  Kundene vil ha synet og følelsen av trestruktur enten det er børstede treprofiler med masse liv eller en hvitmalt slettprofil hvor man bare så vidt kan ane trestrukturen igjennom malingen.
  Vår leverandør Combiwood Barkevik leverer flere typer beiset og hvitlasert panel - panel som passer svært godt i kombinasjoner med andre typer veggflater enten kunden ønsker å røffe opp eller roe ned de andre elementene i interiøret sitt.

  Hytte der det er benyttet eksklusivt panel i eik fra Combiwood Barkevik i liggende åreretning.
  Ved å benytte eksklusivt panel i eik fra Combiwood Barkevik i liggende åreretning har alle rom fått den samme gjennomgående stilen. Foto: Uthus photography.

  Eikepanel- spesialprodusert, unikt og eksklusivt

  Panel i heltre eik har et helt unikt, varmt og levende utseende. Eikepanel gir en eksklusiv atmosfære og det rike fargespillet og varierte mønsteret i treverkets struktur gir et helt spesielt resultat som bare naturen kan skape. Combiwood Barkevik har lang erfaring med spesialproduksjon av eikepanel, og har levert mange spennende prosjekter. 

  Har du et prosjekt? Slik går du frem

  Combiwood Barkevik har en egen prosjektavdeling som hjelper med mindre og større prosjekter til konkurransedyktige priser i både nybygg og rehabiliteringsmarkedet.

  Din proffselger sender en forespørsel til post@combiwood.no med relevant informasjon om prosjektet, og mottar tilbud med pris og leveringstid fra vår prosjektavdeling.