Du bygger - Vi tar oss av resten!

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og Montér. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Les mer

Proffkupp desember

Her finner du sesongens kupp innen el-verktøy, belysning, plater og stiger. Les mer i vår kundeavis.

Fashion Weeks 2020

Gå ikke glipp av Fashion Weeks arbeidsklær kampanje! Kampanjeperiode: 12. oktober - 31. desember 2020. Se alle tilbudene her.

Prisvarsel 1. november 2020

Varsel om prisendring gjeldende fra 1. november 2020. Les mer her.

Informasjon vedrørende Corona-viruset

Informasjon vedrørende Coronaviruset

monter.no

Kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere.

hansmark.no

Salg av forskaling, forbruksartikler og utleie av forskalingssystemer.

Ønsker du deg mer tid på byggeplassen?

Med kontoret rett i lomma har du alltid full oversikt og kan få unna kontorarbeidet når du er på farten. MinOptimera er tilgjengelig fra mobil, nettbrett og PC. Alt du trenger er en byggmesteravtale.

Les mer

Vi leverer det du trenger av varer og tjenester

Verktøy, festemidler og arbeidsklær

Innenfor verktøy, festemidler og arbeidstøy samarbeider vi med de aller beste produsentene. Vårt mål er å sørge for at du har tilgang til det beste utstyret og den riktige kompetansen.

Logistikk

Vi leverer det du trenger akkurat når du trenger det, slik at logistikkostnadene i byggeprosjektet blir lavest mulig.

Dører og vinduer

Optimera og Montér gjør deg til en enda bedre bygg­mester, og innenfor dør og vindu tar vi ansvaret for at du får dører og vinduer med riktige spesifikasjoner til avtalt tid, på rett sted. Trenger du hjelp, står sertifiserte vindusspesialister til din disposisjon.

Prosjektkjøkken

Optimera leverer byggevarer og kjøkken i en integrert logistikkkjede, helt frem til monteringsstedet.

Miljø og bærekraft

Energieffektivisering, avfallsreduksjon, logistikkoptimalisering, opprinnelsesgarantier, fossilfri transport og miljøsertifisering. Blant annet. Miljøarbeid i Optimera kan bety så mangt, og har allerede pågått lenge.

Jobbe i Optimera?

Ønsker du å lykkes sammen med andre og er du lagspiller på utkikk etter et godt lag? Vi vet at man lykkes best når man jobber sammen og ser hele tiden etter mennesker som vil inn på laget. Les mer om karrierer i Optimera og se på de ledige stillingene som er utlyst nå.

Les mer

Produksjon

Elementer

Med skreddersydde byggelementer fra Optimera får du kortere byggetid, høyere kvalitet og lavere kostnader.

I-bjelkelag/I-taksperre

Med I-bjelker fra vårt eget kappanlegg får du komplette bjelkelag og takverk med påmonterte forsterkninger.

Precut

Optimera og Montér gjør deg til en enda bedre håndverker, og med ferdigkappet reisverk bygger du bedre. Dessuten sparer du tid, fordi vi tar ansvaret for mengdeberegningen – alt du trenger å gjøre er å levere tegningene til oss.

Lojale kunder fortjener det beste vi kan tilby!

Optimeras byggmesteravtale gir deg gunstige betingelser og tilgang til er rekke kundeløsninger og et omfattende fordelsprogram. Du kan også delta i fagkurs, byggmestertreff og sosiale aktiviteter.