• Profftips
 • Mascot Customized - personlig stil på arbeidsplassen

Mascot Customized - personlig stil på arbeidsplassen

MASCOT er en av Europas ledende produsenter av arbeidsklær, verneklær og vernesko. Ambisjonene er høye, og derfor er høy kvalitet, holdbarhet og sikkerhet i produktene deres av største betydning. Arbeidsstrategien de arbeider etter er Tested to Work, noe som betyr at MASCOTs produkter testes grundig før de havner hos deg. Dette sikrer at du får holdbare og funksjonelle produkter der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

  Skap din egen personlige stil med fremtidens arbeidsklær 

  God bevegelsesfrihet, lang holdbarhet og resirkulerte materialer er kun noen av elementene MASCOT setter fokus på i den nye serien MASCOT® CUSTOMIZED. Klærne kjennetegnes av å være like lette og komfortable som sportsklær, med like høy slitestyrke som arbeidsklær. 

  Skill deg ut med nye fargekombinasjoner

  Den nye serien har en bred palett av nye farger og fargekombinasjoner, slik at du kan skape din helt egen personlige stil på jobben. Kombinasjonsmulighetene er mange, og serien inneholder et hav av splitter nye trender. Design og funksjon er i fokus når du kombinerer de nye ultralette arbeidsbuksene med en av de mange nye, moderne og slitesterke overdelene. Som noe helt unikt kan du også komplettere looken med MASCOTs nye lette og fleksible vernesko i matchende farger.

  Kanskje det er på tide å gi bedriften din en ny identitet med helt nye farger?

  Fremtidens arbeidsklær er her nå - utforsk produktene i MASCOT® CUSTOMIZED-serien her:

  Nye funksjoner og detaljer tilpasset hverdagen din 

  MASCOT® CUSTOMIZED-serien vår kommer med helt nye funksjonelle hengelommer, utviklet spesifikt til dine behov. Hvilke hengelommer du vil kjøpe til buksene dine, er helt opp til deg selv. Hengelommene kan flyttes rundt på buksene i løpet av arbeidsdagen, eller flyttes over på kortere bukser når været skifter. Slik har du alltid verktøyet innen rekkevidde, uten å gå på akkord med komfort og bevegelighet. 

  Vi utvikler alltid våre nye arbeidsklær med en innovativ tilnærming og med tanke på slitasjen og forholdene som nettopp dine klær utsettes for. Serien er testet i våre egne laboratorier, men også av en rekke av kollegene dine – slik at du kan være trygg på at arbeidsklærne dine fra MASCOT er Tested to Work.

  Arbeidsklær med resirkulerte materialer og høy slitestyrke

  Fremtidens arbeidsklær er innovative i både materiale og design. Med MASCOT® CUSTOMIZED tilbyr vi arbeidsklær der lang holdbarhet og resirkulerte materialer er noen av de innovative løsningene vi har testet fra topp til tå. Serien inneholder produkter med materialer som er laget av restmateriale fra tekstilproduksjon eller resirkulert plastmateriale. Produktene har førsteklasses holdbarhet, selv om flere av dem er laget av resirkulerte materialer.