Multikomforthuset på Ringdalskogen utenfor Larvik | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

I tillegg til å forsyne seg selv med energi kan huset levere strøm til naboen, svømmebassenget eller el-bilen.

I tillegg til å forsyne seg selv med energi kan huset levere strøm til naboen, svømmebassenget eller el-bilen.
Det er miljøsenteret ZEB hos Sintef som har utviklet løsningene i huset og arkitekter hos Snøhetta som står for design og tegninger.

Flere ønsker å velge miljøvennlig

God informasjon om muligheter gjør valget enklere!

Vi ønsker å gi proffkundene våre relevant informasjon om nye løsninger. De skal føle seg trygge på beslutningsgrunnlaget, selv om de ikke har hatt anledning til å opparbeide seg inngående egen kompetanse på avansert miljøteknologi. 

Optimera bidrar med kompetanse

Moderne teknologi tilbyr stadig nye, spennende muligheter på ulike områder, og som markedsleder kan Optimera tilrettelegge for at bredden av byggmestere, boligprodusenter, håndverkere og entreprenører skal kunne levere løsninger som benytter seg av disse mulighetene.

Hjelp til å satse

Optimera ønsker å bidra til innovasjon og styrket konkurranseevne hos kundene gjennom en offensiv tilnærming til utviklingspotensialet fremmet av ny teknologi.

Multikomforthuset skal inspirere deg til å satse miljøvennlig ved nybygg og rehabilitering. Så lenge du følger Multikomfort-standarden, garanterer Optimera at du holder seg innenfor alle lover og regler.

Besøk vårt visnings- og kompetansesenter

Multikomforthuset på Ringdalskogen er et visnings- og kompetansesenter. Dette inkluderer opplæring, byggebeskrivelser, støttetjenester, app-er og dokumentasjon, samt ventilasjon og VVS fra søsterselskapet Brødrene Dahl.

Ta en prat med din lokale representant i Optimera om et besøk på Ringdalskogen.
Du er hjertelig velkommen!