Tjenester

Stadig nye krav og forskrifter gjør at mange bruker mye tid på papirarbeid. Vi kan være ditt tekniske kontor og ta oss av prosjektering, kalkyler og beregninger.

Verktøy, festemidler og arbeidsklær

Vi hjelper deg med å velge riktig verktøy, festemidler og arbeidsklær. Vi kan og levere en komplett utstyrt container på byggeplassen.

Arbeidstelt

Med et arbeidstelt fra Optimera får du en tørr arbeidsplass.

Byggeplasscontainer

Vi låner deg en container fylt med det du trenger av verktøy, festemidler og forbruksmateriell. Du sparer tid og kan jobbe effektivt.

Verktøy, festemidler og arbeidsklær

Innenfor verktøy, festemidler og arbeidstøy samarbeider vi med de aller beste produsentene. Vårt mål er å sørge for at du har tilgang til det beste utstyret og den riktige kompetansen.

Kjøkken til proffen

Vi tilbyr et stort utvalg av AUBO kjøkken til små og store prosjekter.

Skreddersydd kjøkken til byggmestere

Optimera og Montér gjør deg til en enda bedre håndverker, og innenfor kjøkken, garderobe og bad har du tilgang til et komplett sortiment. Det danske designkjøkkenet AUBO leveres med ferdig monterte skrog direkte på byggeplassen. Det er enkelt å ­bestille og enkelt å montere.

Prosjektkjøkken

Optimera leverer byggevarer og kjøkken i en integrert logistikkkjede, helt frem til monteringsstedet.

Logistikk

Optimera leverer varene der du trenger dem – når du trenger dem.

Logistikk

Vi leverer det du trenger akkurat når du trenger det, slik at logistikkostnadene i byggeprosjektet blir lavest mulig.

Dører og vinduer

Dører og vinduer

Optimera og Montér gjør deg til en enda bedre bygg­mester, og innenfor dør og vindu tar vi ansvaret for at du får dører og vinduer med riktige spesifikasjoner til avtalt tid, på rett sted. Trenger du hjelp, står sertifiserte vindusspesialister til din disposisjon.

Handel og industri

Handel

Handel er en totalleverandør innen jernvare, interiør, trelast og byggevarer, og selger til frittstående byggevarehus og faghandlere innen jernvare og maling.

Industri

Optimera Industri satser på å bearbeide produktene i nærhet av råvarekilden. Primært medfører dette til at vi kan tilby produkter av høy kvalitet som kommer raskt fram, samtidig som det bidrar til å gjøre industrien mer lønnsom.

Tomteutvikling

Byggeklare tomter

Vi tilbyr tomter som er ferdig regulert og har infrastrukturen på plass. Med andre ord; du kan bare begynne å bygge.

Tomteområder søkes

Optimera Tomteutvikling har til enhver tid 2000- 3000 boligtomter under planlegging i utvalgte områder. Vi er alltid på utkikk etter tomter som egner seg for utbygging.

Miljø

Optimera har et stort fokus på miljø og bærekraftig utvikling. Vi følger alle krav og har dokumentasjon tilgjengelig.

Miljø og bærekraft

Energieffektivisering, avfallsreduksjon, logistikkoptimalisering, opprinnelsesgarantier, fossilfri transport og miljøsertifisering. Blant annet. Miljøarbeid i Optimera kan bety så mangt, og har allerede pågått lenge.

Miljøpolicy i Optimera

Optimera fortsetter sitt fokus på bærekraft. Vi er i gang med en rekke tiltak som møter stadig økende krav og forventninger. Dette flytter Optimera som organisasjon i riktig retning. Vår nye miljøpolicy beskriver våre prioriteringer.