Tjenester | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Tjenester

Stadig nye krav og forskrifter gjør at mange bruker mye tid på papirarbeid. Vi kan være ditt tekniske kontor og ta oss av prosjektering, kalkyler og beregninger. Våre tjenester er samlet under Optimera Byggsystemer.

Alle tjenester

Dører og vinduer

Vi leverer dører og vinduer til dine små og store prosjekter.

Tekniske tjenester

Stadig nye krav og forskrifter gjør at mange bruker mye tid på papirarbeid. Vi kan være ditt tekniske kontor og ta oss av prosjektering, kalkyler og beregninger.

Mengdeberegning

Mengdeberegning

Skal du bestille varer til et prosjekt? Vi kan foreta en mengdeberegning som gir deg eksakte mengder og priser på jobben du skal uføre.

Salgskalkyle

Salgskalkyle

Skal du gi tilbud på et oppdrag eller estimere kostnader for et prosjekt? Vi kan foreta en salgskalkyle som gir deg et prisoverslag.

Energiberegning

Energiberegning

Ønsker du en energiberegning av ditt neste prosjekt? Vi utfører varmetapsberegning som beregner konstruksjonsdelenes u-verdier.

Lydberegning

Lydberegning

Støykrav? La oss hjelpe deg med lydberegningen på ditt byggeprosjekt. Vi finner den mest effektive måte å møte kravene på.

Brannberegning

Brannberegning

Krav om brannberegning? Våre sin branningeniører hjelper deg. Vi utarbeider konsepter for alle typer bygg, som kontorbygg, butikklokaler, parkeringsbygg og kombinasjonsbygg.

Energimerking

Energimerking

Stilles det krav til energiattest på ditt neste prosjekt? Vi kan hjelpe deg med energimerking i henhold til kravene i energimerkeforskriften.

Byggteknisk prosjektering

Byggteknisk prosjektering

Vi utfører byggeteknisk prosjektering av bærende konstruksjoner i tre. Dette omfatter dimensjonering av alle komponenter med bærende effekt.

Samlebestilling av tjenester

Samlebestilling av tjenester

Nærmer det seg realisering av prosjektet ditt og ønsker du å bestille flere tekniske tjenester samlet? Send oss din samlebestilling.

Arbeidstegninger

Arbeidstegninger

Vi utfører arbeidstegninger og våtromstegninger i målestokk 1:50, for egne og kunden sine tegninger.

Underlag for byggemelding

Underlag for byggemelding

Skal du levere byggemelding og trenger underlag? Vi utarbeider tegninger i målestokk 1:100 av planer og fasader.

Produksjon

Vi leverer skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler. Med prefab fra Optimera Byggsystemer oppnår du kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn. Vi leverer både skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler.

AUBO-kjøkken til proffmarkedet

Vi tilbyr design-kjøkkenet AUBO til små og store prosjekter. AUBO-kjøkken leveres med ferdigmonterte skrog, vi har kjøkkensentre over hele landet, kjøkkenspesialistene våre gir gode råd og praktiske løsninger til dine kunder og vi gjør deg til dine kunders foretrukne kjøkkenleverandør.

Verktøy og festemidler

Vi hjelper deg med å velge riktig verktøy og festemidler, og kan levere en komplett utstyrt container på byggeplassen.

Logistikk og miljø

Optimera leverer varene der du trenger dem – når du trenger dem. Vi er opptatt av miljø og bærekraftig utvikling og følger alle krav og har dokumentasjon tilgjengelig.

Multikomfort og byggestandard

Handel og industri

Tomteutvikling

Verksted og service

Garasje

Energiportalen

I Energiportalen kan du søke opp ønsket adresse, simulere energibruk og få tilsendt rapport hvor du ser effekten av forskjellige energibesparende tiltak.

Vi mengdeberegner for deg

Vi mengdeberegner for deg

Skal du bestille varer til et prosjekt? Vi kan foreta en mengdeberegning som gir deg eksakte mengder og priser på jobben du skal uføre. Mengdeberegning kan utføres på alle typer bygg, store som små.