Betongekspertene i Optimera | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Hos Rencon kan du leie forskalingsløsninger – alt fra enkle håndholdte til det mest avanserte fra Hünnebeck. Du kan også kjøpe betong-, kjemi- og armeringsprodukter, verktøy, festemateriell og annet utstyr.

Nyttig for både betongentreprenøren og byggmesteren
Rencon står for rental og construction, og er en komplett leverandør av alt man trenger til betong og forskaling. Og selv om det er betongentreprenøren som er den største kundegruppen, vil likevel byggmestere som av og til murer, ha stor nytte av Rencon. Særlig hvis jobben er litt større enn vanlig.

Rådgiving
– Vi gir gjerne produktspesifikk brukeropplæring. Spesielt når det kommer til forskaling med trekassetter. Der har vi fullstendig kontroll på hva ting tåler og hvordan du skal dimensjonere i forhold til vekt og støpetrykk. Vi har en egen teknisk avdeling som jobber med valg av riktig forskalingsløsning og mengdeberegning, samt tegning og monteringshjelp, sier direktør i Rencon, Jarle Kristiansen.

Perfekt for Optimera­kunder
Rencon holder foreløpig til i Kristiansand, Sandnes, Bergen, Trondheim og Oslo, men de har mange selgere som er ute på veien for å møte kunder på byggeplass. En av fordelene for Optimerakunder er at man kan handle på det samme kunde- og prosjektnummeret som i Optimera og Montér.

På Ilseng har vi et profesjonelt anlegg for renovering og reparasjon av utstyret slik at du som kunde får det ut i god stand til nytt prosjekt.

– Vi har gjerne én kundeansvarlig med ett kontaktpunkt, som er med hele veien og som også fungerer som en rådgiver. Vi jobber prosjektbasert og ønsker å være tidlig inne i interaksjon med kundene for å finne de beste løsningene. Det er viktig at vi er tilgjengelige, fastslår Kristiansen.

En annen viktig fordel er at transporten kan samordnes med de ordinære leveransene fra Optimera til byggeplass.

– I dagens marked, med konkurranse fra mange plan, er det viktig at man har god logistikk og at man har tilgjengelige varer til enhver tid. Man må ha god lagerhåndtering, skal man evne å svare opp forventningene til kundene. Nå er vi jo en del av Optimeras komplette leveranser, noe som også gir oss en nærhet til mange flere kunder, forteller Kristiansen.

Nasjonalmuseet
Rencon har et godt fotfeste overfor alle de store entreprenørene som jobber inn mot bygg, vei, tunnel, bane og anlegg. Selskapet har vært involvert i mange av landets signalbygg. Da det nye Nasjonalmuseet ble bygget i Oslo, var det Rencon som stod for dekkeforskalingen.

Ingen er for små
– Vi har et veldig bra kundefokus og er veldig raske på avtrekkeren. Vi strekker oss langt for å ha rask leveringstid og gode produkter. Vi har kompetansen og fleksibiliteten. Dessuten er vi opptatt av mangfold i kundebasene våre. Hos oss er alle hjertelig velkomne; ingen er for små og ingen for store.

Fakta om rencon

  • Hansmark ble etablert i 1971, Rencon Kristiansand 2008, Rencon Optimera i 2022
  • Er i dag etablert i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger, Trondheim og Ilseng (renoveringsanlegg)
  • Dannet ved en sammenslåing av Optimeras datterselskaper Rencon og Hansmark
  • Totalleverandør av forbruksartikler og utstyr for forskaling og armeringsarbeider

Til rencon.no