Får du ikke epost med passord? Sjekk spamfilteret på din email.

 • Aktuelt
 • Velkommen til nye MinOptimera

Velkommen til nye MinOptimera

Vi har endelig gleden av å presentere den nye MinOptimera hvor du kan se fram til en bedre brukeropplevelse, raskere søk og bedre oversikt. Her kan du lese mer om hvilke forbedringer vi har gjort i den nye løsningen.

Gammel teknologi og en vaklende arkitektur har blitt erstattet av et skalerbart nybygg i nye MinOptimera, og som en konsekvens kan vi nå møte våre kunders stadig økende krav til brukervennlighet, effektivitet og tilgjengelighet. Løsningen er mer fleksibel enn tidligere og gir deg friere tøyler til å bruke løsningen i en flyt som passer deg.

Her er noe av det vi har forbedret:

 • Søk: Vesentlig raskere og mer presist enn tidligere, og som over tid vil lære deg å kjenne, og dermed vite hva du er på jakt etter. Du får din egen, personlige kjøpsassistent.
 • Brukervennlighet: Vi har laget en enklere struktur som er enklere å navigere i. Innhold finner du på toppmenyen og MinOptimera-funksjonalitet finner du på menyen til venstre. Produktstrukturen er bredere, så du kommer dit du vil, på færre klikk.
 • Hastighet: Løsningen er atskillig raskere enn den forrige på alt fra søk, til generering av store dokumenter og opplastning av handlelister.
  Automatisk frislipp av ordre: Sikrer at ordre med lagerførte varer går til plukk og leveranse raskere.
 • Dynamisk prising av frakt: Du får den billigste frakten til dine leveranser.
  Prosjektpriser: Har du spesialpriser i enkelte prosjekter, så kan du nå handle dem til rett pris rett fra MinOptimera.
   

I tillegg vil du finne en rekke andre store og små forbedringer til funksjonaliteten du kjenner fra den gamle MinOptimera.

En av våre testbrukere oppsummerte opplevelsen av nye MinOptimera slik:

 

"La meg si det sånn: det er utrolig mye morsommere å jobbe i denne versjonen."

 

Vi er overbeviste om at du også kommer til å oppleve det samme. Og skulle du ha innspill til den nye løsningen, ris som ros, så kan du gjøre det fra knappen nedenfor.

 

Gi oss din tilbakemelding