Ny muttertrekker fra DeWalt | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Denne høsten lanserer DEWALT en skikkelig råtass av en muttertrekker som håndterer selv de groveste jobbene. Er dette den beste muttertrekkeren for deg?

La oss bare si det først som sist: Hadde «One Tool To Rool Them All» fungert som leveregel innen mekanisk industri, ville det ikke vært behov for noe sortiment. Heldigvis finnes det variasjon i arbeid, og dermed også et behov for flere valg innen verktøy. Derfor har DEWALT et bredt utvalg av muttertrekkere på sin 18V plattform med ½".

Å velge riktig muttertrekker er imidlertid avgjørende for effektiviteten og kvaliteten på arbeidet ditt. Så hvordan velger du den beste muttertrekkeren til ditt bruksområde?

Finn ut hvor mye moment du trenger for å gjennomføre jobben

Muttertrekkere slår hardt i rotasjonsretningen for å få ekstra kraft til å løsne og feste gjenstridige muttere og bolter. En muttertrekker med høyt dreiningsmoment har så mye kraft at den potensielt kan ødelegge det du jobber på, dersom det ikke er laget for å tåle det høye momentet.

På den andre siden vil en muttertrekker med for lavt moment ikke klare å håndtere grovere jobber. Finn derfor ut hva slags moment du trenger for å kunne utføre den jobben du skal gjøre og kjøp en muttertrekker tilpasset nettopp det bruket.

Muttertrekker - fra liten og nett til rå kraft

Nedenfor presenterer vi fire utvalgte muttertrekkere fra DEWALTs sortiment der samtlige er innen 18V ½’’ segmentet.

Muttertrekkerne har noen fellesnevnere:

  • Børsteløs motor
  • ½’’ firkantfeste med låsering for raskt pipebytte
  • Ergonomisk grep for økt brukervennlighet
  • Kompakt bygd for å komme til på trange steder
  • Justerbar LED-belysning med forsinkelsesfunksjon og lysstyrkekontroll for godt arbeidsly
  • Utløser med variabel hastighet
  • Precision Wrench Control

DCF922 - populær lettvekter for lettere oppdrag

DCF922 er en liten og nett muttertrekker med opptil 609 Nm i løsrivningsmoment og 406 Nm festemoment. Med dette momentet passer den ypperlig til dekkbytte på personbil og montering av mindre konstruksjoner.

Med fire hastigheter, der Precision Wrench™-kontroll og Timber Screw™ er to av dem, stiller denne som en svært allsidig muttertrekker.

DCF892 - når det er behov for litt ekstra kraft

DCF892 havner i mellomsegmentet med opptil 1152 i løsrivningsmoment 813 Nm festemoment. Denne passer godt for deg som trenger litt mer kraft enn hva DC922 leverer. Da noen varebiler krever noe høyere moment for dekkbytte enn hva en personbil gjør, vil denne muttertrekkeren være rett valg til nettopp det.

DCF900 - for stålkonstruksjoner og større maskiner

DCF900 har et betydelig høyere moment med sine 1396 Nm i festemoment og 1898 Nm løsrivningsmoment. Den har en kraftig viftekjørt motor og er sterk nok til å dra sammen stålkonstruksjoner i tillegg til bolter på større maskiner.

DCF961 - det sikre valget for ekstremt mye kraft

DCF961 er det nyeste beistet i DEWALTs sortiment av muttertrekkere. Denne kliner til med opptil 1 632 Nm i festemoment og 2373 Nm løsrivningsmoment og håndterer slik selv de tyngste arbeidsoppgavene som dekkbytte på traktorer og anleggsmaskiner samt å dra sammen stålkonstruksjoner.

imagekk3pa.png
Med den kraftige motoren er DCF900 sterk nok til å dra sammen stålkonstruksjoner i tillegg til bolter på større maskiner. Foto: DeWalt

Både DCF900 og DCF961 kommer med fire taktile moduser og hastighetsregulering. I tillegg er batteriet på disse ekstra beskyttet med virbrasjonsdemper for å sikre holdbarhet på maskin og redusere vibrasjoner i batteriet.