Smarte håndverkere bygger rekkegarasjer | Optimera

Hovedinnhold Hovedmeny

Det er et enormt potensial i markedet, sier kategoridirektør Ståle Mikkelsen. Over hele landet står det rekkegarasjer fra 60-tallet som må fornyes.

Enkelt med Sleipner

Sleipner er en helt ferdig løsning som kan leveres med saltak eller pulttak. Denne rekkegarasjen selges ofte både i 1, 6, 8, 12 og 15 enheter, og den passer perfekt for borettslag eller sameier.

Den er basert på standardprinsipper. Reisverket er 48x98, og Sleipner kan leveres med alle typer kledning. Taktekket er valgfritt, og mange justeringer kan gjøres, som takvinkelen mellom enhetene i det standard reisverk, slik at man kan kle den etter eget ønske.

Markedet vokser

- De siste ti årene er det blitt bygget ca. 20 000 garasjer årlig i Norge, sier Mikkelsen, men jeg tror markedet kommer til å vokse i tiden som kommer.

Typisk begynner det å dryppe fra taket på de gamle rekkegarasjene. Da kontakter gjerne borettslaget en byggmester for å få råd om de skal bygge nytt eller renovere. 

Si fra hvis du vil bygge

Optimera og Montér får mange henvendelser fra kunder som trenger hjelp til å bygge garasje, forteller Mikkelsen. Håndverkere som er interessert i garasjejobber, bør derfor kontakte oss hvis de er interessert i slike oppdrag.

Bygg selv eller bygg elementer

Odin_HR.jpg - Hadde flere kjent til Optimera sitt garasje-konsept, ville mange flere håndverkere vært garasjebyggere, sier Mikkelsen. Vårt konsept gir nemlig håndverkeren stor fleksibilitet.

I travle tider kan man velge elementer, og i roligere tider kan man kjøpe Optimeras garasjer som precut og bygge selv. 

Ringmur fra Optimera

Sammen med garasjene kan man også få levert Ultipro Ringmur. Etter at tomten er flatet ut og pukket opp, er dette rett og slett et legoklossystem. – Her kan Optimera levere en ferdig pakke fra bunnsvilla og ned, inklusive isolasjon dersom det er nødvendig, avslutter Mikkelsen.